ΣΤΙΛ

Ένα λατρεμένο sneaker μεταμορφώθηκε και ξεπουλάει - Μόλις το δείτε, θα το θέλετε κι εσείς


Μάρθα Κουμπάνη

1 Σεπτεμβρίου 2021

Ένα λατρεμένο sneaker μεταμορφώθηκε και ξεπουλάει - Μόλις το δείτε, θα το θέλετε κι εσείς

Το φθινόπωρο είναι μια μεταβατική εποχή για το στιλ μας. Είναι η εποχή που περνάμε από τα ανοιχτά στα κλειστά παπούτσια και αυτό σημαίνει πρώτα απ΄όλα ένα πράγμα: sneakers. Τα sneakers εκτός από την άνεση και το coolness που προσφέρουν είναι ιδανικά παπούτσια για την εποχή, μέχρι να φορέσουμε τις δερμάτινες μπότες μας. Αυτές τις ημέρες ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι sneakers έκανε την εμφάνιση του και πριν καλά καλά προλάβουμε να το δούμε στα ράφια... εξαφανίστηκε. ΟK, όχι ακριβώς, αφού εμφανίστηκαν μπροστά μου τις προάλλες, ενώ ήμουν στο μετρό, να τα φορά μια κοπέλα με λευκή επιδερμίδα, μαύρα κοντά μαλλιά και τατουάζ.

Όχι τα παπούτσια αυτά δεν είναι μαγικά. Μαγική είναι η επίδραση της Queen Bey. Οτιδήποτε έχει το όνομα της Beyoncé γραμμένο πάνω του είναι εγγυημένο ότι θα ξεπουλήσει. Από τις συναυλίες μέχρι το merch, ο αντίκτυπός της στην ποπ κουλτούρα είναι τεράστιος. Τον τελευταίο χρόνο, η τραγουδίστρια και η adidas συνεργάστηκαν για εμβληματικές συλλογές ρούχων και υποδημάτων που παίζουν με τις σιλουέτες και δοκιμάζουν τα όρια του παραδοσιακού αθλητισμού. Η τέταρτη και πιο πρόσφατη κυκλοφορία της Ivy Park, «Rodeo», ήταν γεμάτη από μοντέρνα κομμάτια.

Σε αυτήν την capsule συλλογή περιλαμβάνονται κολάν, bodycon φορέματα, crop tops, bras, jeans και φυσικά παπούτσια.

Εδώ είμαστε: τα Ivy Park Super - Sleek Shoes έχουν σχεδόν ξεπουλήσει λίγες μόλις μέρες μετά την κυκλοφορία τους. Και μπορεί να κυκλοφόρησαν σε δύο αποχρώσεις,  -ένα σε τόνους του μπεζ/κρεμ και ένα σε λευκό με μπλε ρίγες - αλλά το δεύτερο είναι εκείνο που κέρδισε τα κορίτσια της μόδας.

jenny.gr

Η adidas x IVY PARK συνεχίζει την ιστορία του λατρεμένου μοντέλου Samba, ξεπερνά τα όρια και μεταμορφώνει τα εμβληματικά παπούτσια με μια εντυπωσιακή πλατφόρμα. To αποτέλεσμα είναι ένα sneaker που αποπνέει designκαι πολυτέλεια, χωρίς να στερείται σε coolness. H chunky τρακτερωτή σόλα είναι που το κάνει τόσο μοντέρνο και νεανικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.