ΣΤΙΛ

H Alexa Chung φόρεσε Victoria Beckham στα βραβεία GQ και ήταν η καλύτερη με διαφορά


Μάρθα Κουμπάνη

3 Σεπτεμβρίου 2021

H Alexa Chung φόρεσε Victoria Beckham στα βραβεία GQ και ήταν η καλύτερη με διαφορά
H Alexa Chung πήγε στα βραβεία GQ με φόρεμα VIctoria Beckham και ήταν η πιο κομψή

Τα βραβεία GQ Men Of The Year, πραγματοποιήθηκαν χθες για 24η χρονιά.

Μια γιορτή με τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στον πολιτισμό, τα ΜΜΕ, τη μόδα και τον αθλητισμό, καθώς και τα ανερχόμενα ταλέντα που θα γίνουν σύντομα γνωστά ονόματα. Και ενώ πέρυσι τα βραβεία ήταν εικονικά, τα φώτα άναψαν και πάλι στο Turbine Hall στο Tate Modern, όπου συνήθως πραγματοποιούνται τα βραβεία.

Χθες το βράδυ, το κόκκινο χαλί μήκους 150 μέτρων στρώθηκε και oι stars περπάτησαν με στιλ. Από τις παρουσίες που ξεχωρίσαμε ήταν η Alexa Chung, η οποία εμφανίστηκε με look δια χειρός Victoria Beckham.

Μίντι, με φούστα από παγιέτες σε μοβ απόχρωση και bralette top, το φόρεμα της μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Το look ολοκλήρωσε με μαύρες γόβες και feather boa.

Η Alexa Chung έχει αποδείξει πόσο αγαπά να vintage κομμάτια και σχεδόν πάντα εντάσσει ένα στα looks της.

Και μπορεί το χθεσινό της φόρεμα, να μην ήταν vintage, αλλά από την spring/summer 2021 συλλογή της V.B., αλλά είχε σίγουρα αέρα και κομψότητα άλλης εποχής. Δεν είμαστε ακόμα σίγουρες αν φταίει το φόρεμα ή είναι το Alexa Chung effect, αφού η ίδια της η άυρα αποπνέει αυτή την σπάνια φινέτσα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.