ΣΤΙΛ

H φούστα που αγαπήσαμε, όσο και μισήσαμε στα 00s επιστρέφει


Μάρθα Κουμπάνη

12 Σεπτεμβρίου 2021

H φούστα που αγαπήσαμε, όσο και μισήσαμε στα 00s επιστρέφει
H φούστα που αγαπήσαμε όσο και μισήσαμε στα 00s επιστρέφει

Love it or hate it, η μόδα της δεκαετίας του 2000 επιστρέφει - συμπεριλαμβανομένων των φούτερ Juicy Couture, trucker hats και bootcut jeans. Η Bella Hadid όμως μόλις αναβίωσε μία ακόμη tricky τάση από τα aughts: τη μακριά, τζιν φούστα. Μιλάμε για την φούστα, κάτω από το γόνατο και μας θυμίζει την Christina Aguilera την εποχή του Dirty και την Britney στα VMA 2000 MTV. Μοιάζει σαν χθες όταν φορούσαμε τη μακριά τζιν φούστα με tube tops και πλαστικά chokers στο λαιμό.

jenny.gr

H Hadid εμφανίστηκε φορώντας τo cult fashion piece της δεκαετίας του 2000. Mια μίντι φούστα σε πετροπλυμένη απόχρωση του denim και χακί λεπτομέρειες. Την φούστα της συνδύασε με ένα μπεζ top, ορθογώνια γυαλιά ηλίου και φλατ μαύρες μπότες.

Δεν ήταν όμως μόνο η Bella που φόρεσε το αμφιλεγόμενο trend στις φούστες. Νωρίτερα τον Ιούλιο και η Kendall Jenner φωτογραφήθηκε με την πιο punk εκδοχή της denim φούστας, για την ισπανική Vogue.

jenny.gr

Tα πιο διάσημα μοντέλα έχουν βάλει την σφράγιδα έγκρισης τους στην τάση της μακριάς τζιν φούστας. Αυτό ήταν αρκετό για εμάς, για να βρούμε τις πιο stylish της αγοράς.

Ανακαλύψτε τις στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.