ΣΤΙΛ

Όλοι μιλούν για τα looks της Zendaya στη Βενετία (και τον στιλίστα της) - Ήταν το κάτι άλλο


Μάρθα Κουμπάνη

4 Σεπτεμβρίου 2021

Όλοι μιλούν για τα looks της Zendaya στη Βενετία (και τον στιλίστα της) - Ήταν το κάτι άλλο
Όλοι μιλούν για τα looks της Zendaya στη Βενετία

Η Zendaya έκλεψε την παράσταση όταν έφτασε στο 78o Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αυτήν την εβδομάδα. Και το εννοούμε, καθώς όλοι σήμερα το πρωί σχολιάζουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, δίνοντας τα εύσημα δικαίως στον διάσημο στιλίστα της Law Roach.

jenny.gr

 

H εμφάνιση της Zendaya περιελάμβανε λευκό φόρεμα Valentino S/S 2021 με βαθύ ντεκολτέ, φαρδύ γιακά, σκίσιμο μέχρι τους μηρούς και ροζ φιόγκο στη μέση. Η ηθοποιός φορούσε επίσης ένα oversized μαύρο blazer πάνω από το φόρεμα. Αυτό ήταν και το κομμάτι που έκανε την διαφορά σε αυτή την εμφάνιση. Το παιχνίδι με τους όγκους και τις φόρμες όπως επίσης και ο συνδυασμός δύο φαινομενικά αντίθετων κομματιών: ενός feminine και σέξι φορέματος με ένα αυστηρό, ανδρικό σακάκι. Ολοκλήρωσε το λουκ με μάυρες γόβες, ενώ άφησε τα σγουρά μαλλιά της ελεύθερα.

jenny.gr

Στο δεύτερο look της η νεαρή ντίβα φόρεσε ένα εκπληκτικό δερμάτινο φόρεμα του οίκου Balmain σε μπεζ απόχρωση, σχεδόν ίδια με τον τόνο της επιδερμίδας της. Το φόρεμα είχε πτυχώσεις στο μπούστο και όπως αποκάλυψε ο Balmain στο Instagram ήταν φτιαγμένο με πρότυπο το στήθος της star.

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look με μυτερές γόβες Louboutin στο ίδιο χρώμα με το φόρεμά της, διαμαντένια σκουλαρίκια, ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι και ένα statement κολιέ φίδι.
Mε αυτό έφερε την «γυμνή» τάση της μόδας στο φεστιβάλ και ταιριάζει απόλυτα με το κλίμα της επερχόμενης ταινίας της «Dune», η οποία προβάλλεται στο φεστιβάλ την Παρασκευή.Για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, η Zendaya επέλεξε ένα sleek χτένισμα με ιδιαίτερη υφή, ενώ το smokey eye αναδείκνυε μοναδικά τα χαρακτριστικά και το βλέμμα της. Φορούσε ροζ σκιά ματιών, μαύρο eyeliner, ροζ ρουζ και αντίστοιχο lip gloss.

Το τρίτο φόρεμα που πολλοί δεν είδαν ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ένα μακρύ, λευκό φόρεμα με cut outs και δερμάτινα μπεζ λουριά από τον οίκο Dion Lee ήταν η επιλογή της για το after party.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.