ΣΤΙΛ

Η Selena Gomez μας δείχνει πώς να φορέσουμε το μικρό μαύρο φόρεμα


Μάρθα Κουμπάνη

8 Σεπτεμβρίου 2021

Η Selena Gomez μας δείχνει πώς να φορέσουμε το μικρό μαύρο φόρεμα

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες αγαπάμε την Selena Gomez. Με έναν περίεργο τρόπο έχει καταφέρει και έχει κάνει τους fans της να αισθάνονται «κοντά» της, με όλα όσα κατά καιρούς έχει αποκαλύψει για την ίδια και την ζωή της. Το κοινό της έχει σεπολλές περιπτώσεις ταυτιστεί με εκείνη και τις εμπειρίες της και τις απόψεις της. Εκτός όμως από όλα αυτά τα πολύ σημαντικά στοιχεία, η 29χρονη είναι και ένα style icon που μας εμπνέει σχεδόν με κάθε της εμφάνιση. Η Selena Gomez έμοιαζε έδειχνε εντυπωσιακή όταν έφτασε στο The Late Show με τον Stephen Colbert στο Ed Sullivan Theatre της Νέας Υόρκης την Τρίτη.

jenny.gr

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην ηθοποιό/pop star την ώρα που περπατούσε προς το θέατρο για να προωθήσει το νέο της show «Only Murders In The Building» φορώντας ένα μικρό μαύρο φόρεμα, του Victor Glemaud FW20 με ασορτί πλεκτό cardigan και μίνιμαλ ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Το φόρεμα της είχε τέλειο μήκος λίγο πάνω από το γόνατο και αναδείκνυε τόσο τα καλλίγραμμα πόδια του νεαρού ειδώλου όσο και το κορμί της. Η Selena έχει πλέον επιστρέψει στο φυσικό της χρώμα μαλλιών, τα οποία άφησε ελεύθερα για την περίσταση και τόνισε τα χείλη της με φλογερό κόκκινο κραγιόν.

Η Selena βρήκε τον πιο απλό τρόπο να φορέσουμε το LBD από το πρωί (το κόκκινο κραγιόν και τα ψηλοτάκουνα προαιρετικά) και να δείχνουμε κομψές και μία δόση glam. H προσθήκη της ζακέτας είναι μια πολύ σωστή κίνηση για τις πρώτες δροσερές ημέρες του φθινοπώρου.

jenny.gr

Το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε και πάλι με total black σύνολο. Επέλεξε μία μίνι wrap, δερμάτινη φούστα και ένα μαύρο top με sweetheart ντεκολτέ, ενώ κρατούσε λευκή mini bag.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.