ΣΤΙΛ

Ο Timothée Chalamet στην πιο ανατρεπτική φωτογράφιση μέχρι τώρα, για το Vogue+


The Jennettes

24 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Timothée Chalamet στην πιο ανατρεπτική φωτογράφιση μέχρι τώρα, για το Vogue+
Timothée Chalamet: Στην πιο ανατρεπτική φωτογράφιση για την Vogue

Από την ημέρα που τον είδαμε στο Call Me by Your Name, καταλάβαμε πόσο δυνατά πρόκειτα να λάμψει το αστέρι του. Ο λόγος για τον νεαρό ηθοποιό Timothée Chalamet που μας κερδίζει συνεχώς, με κάθε νέο του βήμα, τόσο στην υποκριτική όσο και στη μόδα.

Γεννήθηκε το 1995 στη Νέα Υόρκη από εβραϊκή οικογένεια και έχει γαλλική καταγωγή.

To 2012 έπαιξε σε οκτώ επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Homeland και προτάθηκε μαζί με όλο το καστ στα Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε στην ταινία Interstellar.

Το 2017 έπαιξε στην ταινία Call Me by Your Name και έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα, BAFTA και SAG Α' Ανδρικού Ρόλου. Επίσης, για την ίδια ταινία και το Lady Bird προτάθηκε μαζί με όλο το καστ στα Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών. Δεν είναι λίγα σωστά;

 

 

 

Πρόσφατα τον θαυμάσαμε στο κόκκινο χαλί του Μet Gala ντυμένο στα λευκά, αλλά και στο Φεστιβάλ της Βενετίας όπου βρέθηκε για την προώθηση της πρώτης sci-fi ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, το Dune, για την οποία έλαβε (και πάλι) εξαιρετικές κριτικές.

Ο Timothée Chalamet είναι από τους πιο κομψούς νεαρούς άνδρες του Holywood και κάθε του εμφάνιση είναι μοναδική.

jenny.gr

Έτσι όταν γίνεται πρωταγωνιστής σε ένα fashion editorial της Vogue δεν μπορούμε παρά να μην τον θαυμάσουμε. Συγκεκριμένα φωτογραφήθηκε για το project Vogue + της Vogue China. Όπως μάλιστα αναγράφεται στο επίσημο προφίλ στο Instagram «πρόκειται για μια πλατφόρμα για το συλλογικό "εμείς" πάνω από το μοναχικό "εγώ" ή "εσύ".

jenny.gr

Plus σημαίνει ατελείωτη δυνατότητα και περιέργεια. Plus σημαίνει διαθεματική συνεργασία και αναμονή του απροσδόκητου. Plus σημαίνει να ανοίγουμε το μυαλό μας σε κάθε γωνιά του πολιτισμού και να τεντώνουμε τα όρια της κοσμοθεωρίας μας».

jenny.gr

Στις εικόνες τον βλέπουμε να ποζάρει άλλοτε σε μια πολυτελή έπαυλη και άλλοτε σε εξωτερικούς χώρους. Φορά ένα λευκό φανελάκι και τιράντες στην μία εικόνα. Σε άλλη εμφανίζεται με ένα T-Shirt με στάμπες τίγρεις, σε άλλη με ένα έντονο μπλε πουλόβερ. Από τα πιο εντυπωσιακά τα στιγμιότυπα στο οποίο εμφανίζεται με κόκκινα μαλλιά μοϊκάνα.

Το πρώτο «τεύχος» έχει τίτλο Chaos Theory και η ατμόσφαιρα που δημούργησε o φωτογράφος Lee Wei Swee για το editorial αποπνέει αυτό το μυστήριο. «Ένα περιοδικό στην "παραδοσιακή " του μορφή είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος χώρος για μια σποραδική, αλλά παθιασμένη επιμέλεια. Υπάρχει ένα στοιχείο εξερεύνησης, ανακάλυψης και ανάδειξης νέων ταλέντων. Αν το σπασμένο εύρος προσοχής της γενιάς μας είναι καλό σε οτιδήποτε, είναι χώροι όπως αυτός, καθώς και ο κινηματογράφος μεγάλου μήκους και η μουσική» λέει ο ηθοποιός.

More chaotic-good energy dropping tonight.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.