ΣΤΙΛ

Αυτό είναι το νέο IT παπούτσι που ήδη βλέπουμε παντού


Μάρθα Κουμπάνη

27 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτό είναι το νέο IT παπούτσι που ήδη βλέπουμε παντού

Τα παπούτσια είναι η αδυναμία μας. Έτσι όταν ένα νέο και εντυπωσιακό ζευγάρι εμφανίζεται στο προσκήνιο της μόδας δεν μπορούμε να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα. Σύμφωνα με το Google Trends, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου αναζητήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη μάρκα παπουτσιών Nodaleto.

Αλλά μετά εγινε το μπαμ: Τον Ιανουάριο του 2020, η Βella Hadid βγήκε φορώντας ένα ζευγάρι μπότες με ύψος μέχρι το γόνατο, με πλατφόρμα από τη γαλλική εταιρεία, και ξαφνικά ο κόσμος άρχισε να το αναζητά. Η αλήθεια είναι ότι το fashion crowd είχε ήδη ανακαλύψει τα παπούτσια αυτού του brand και ειδικά τα ψηλά Mary Janes. Όχι μόνο η αισθητική του brand είναι κομψή, συνδυάζοντας preppy αισθητική με edgy και punk στοιχεία, αλλά η μάρκα δημιουργήθηκε από την Julia Toledano, κόρη του Sidney Toledano, CEO της LVMH, η οποία σίγουρα ξέρει από trends και design.

Αυτή την στιγμή ο ρυθμός με τον οποίο τα Nodaleto παίρνουν τον δρόμο τους προς τις πιο ενημερωμένες ντουλάπες είναι εκπληκτικός. Την περασμένη εβδομάδα, είδαμε την Dua Lipa - βασίλισσα των cult brands - να βγαίνει με ένα ζευγάρι chunky Mary Janes που θυμίζαν ένα «σχολικό» στιλ παπουτσιών που σίγουρα αντιπροσωπευτικό της δεκαετίας του '90. Τα παπούτσια της ήταν μέρος της συνεργασίας του Nodaleto με τον Marc Jacobs, με τίτλο Heaven. "Παρατηρήσαμε ένα άλμα 33% στις αναζητήσεις για τη μάρκα υποδημάτων σε λιγότερο από 48 ώρες", αναφέρει η εφαρμογή αγορών μόδας, Lyst.

 

Η παρουσία τους στο Instagram είναι εντυπωσιακή αφού όπως προείπαμε βρίσκονται σε κάθε  στιλάτο λογαριασμό. Με έναν  περίεργο τρόπο τα παπούτσια αυτά μοιάζουν να αφομοιώνονται στο προσωπικό στιλ της κάθε διαφορετικής γυναίκας και να χαρίζουν τύπο (και ύψος).

Οι επιλογές πολλές. Μπορείτε να επιλέξετε τα κλασικά μαύρα και να τα φορέσετε με jeans και κάθε φούστα που υπάρχει στην ντουλάπα σας. Μίντι, τζιν floral, ωστόσο μοιάζει να έχουν ξεχωριστή έλξη για τις μίνι. Μίνι με 60s στιλ και Α γραμμή, με πιέτες ή καρό. 

Τον χειμώνα θα φορεθούν με τα πιο εντυπωσιακά σχέδια καλσόν, ενώ μπορείτε να τα φορέσετε με κάλτσες από σήμερα κιόλας. Για french chic looks, μια κομψή πρόταση είναι τα χαλαρά μινι φορέματα αλλά και οι slip skirts.

Δείτε πως τα φορούν τα κορίτσια της μόδας.

Nodaleto shoes: red bulla babies platforms

 

@EMNITTA

 

Nodaleto shoes: purple slingback platforms

 

@GEORGIEHYATT

 

 

Nodaleto shoes: red bulla babies platforms

 

@LUCYWILLIAMS02

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.