ΣΤΙΛ

Το iconic πουλόβερ που αναζητά διακαώς κάθε fashion editor, 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του


Μάρθα Κουμπάνη

11 Οκτωβρίου 2021

Το iconic πουλόβερ που αναζητά διακαώς κάθε fashion editor, 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του
Το iconic πουλόβερ που θέλουν ακόμη να αποκτήσουν οι fashion editors 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Είνιαι η εποχή που αρχίζουμε να αναζητάμε και να φοράμε τα πρώτα πλεκτά κομμάτια. Ανυπομονούμε πολύ για όλες τις υπέροχες επιλογές για πουλόβερ και ζακέτες που υπάρχουν. Φυσικά, υπάρχουν κάποια κλασικά, στα οποία επιστρέφουμε ξανά και ξανά. Μαύρο ζιβάγκο; Σίγουρα. Ένα στιλάτο cardigan; Πολύ ευχαρίστως.

Αλλο ένα πλεκτό κομμάτι που κάθε συντάκτρια μόδας λατρεύει είναι το Bella Freud 1970 sweater. Πρόκειται για ένα πουλόβερ που αποτελεί αντικείμενο λατρείας και αναμεσα στις celebrities.

jenny.gr

To iconic πουλόβερ δημιουργηθηκε το 2011 ως μέρος της συλλογής της Freud με τίτλο English Boy και παραμένει best seller. Η μάρκα το επανεκδίδει αυτή τη σεζόν σε oversized εφαρμογή, η οποία και εξαντλήθηκε σε λίγε μόλις ημέρες. 

jenny.gr

Με απλό στιλ που έρχεται σε μια ποικιλία αποχρώσεων από έντονο κόκκινο έως metallics, με την ένδειξη «1970» γραμμένη με μαύρα γράμματα σε λευκό φόντο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έγινε διάσημο από δύο σταρ, την Alexa Chung και την Kate Moss, που φόρεσαν το πουλόβερ πολύ καιρό μετά την πρώτη του κυκλοφορία. Πιο πρόσφατα, η ροζ μοχέρ εκδοχή του cult πλεκτού έγινε δημοφιλής μεταξύ των Olivia Wilde και της Daisy Edgar-Jones.

Αυτό που πραγματικά κάνει αυτό το στοιχείο να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο ο διαχρονικός σχεδιασμός του, αλλά το πόσο ευέλικτο μπορεί να είναι αυτό το κομμάτι. Είτε θέλετε να το φορέσετε με ένα τζιν παντελόνι και ankle boots, κάτω από ένα κομψό μπλέιζερ ή ακόμα και πάνω από μια φούστα, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

 

jenny.gr

 Βella Freud

jenny.gr

Bella Freud

jenny.gr

 Bella Freud

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.