ΣΤΙΛ

Αυτό το πολυτελές πουλόβερ είναι η νέα εμμονή των fashion girls


Μάρθα Κουμπάνη

14 Οκτωβρίου 2021

Αυτό το πολυτελές πουλόβερ είναι η νέα εμμονή των fashion girls
Αυτό το πολυτελές πουλόβερ είναι η νέα εμμονή των fashion girls

Όσο πλησιάζουμε στο χειμώνα, το πουλόβερ γίνεται ο καλύτερός μας φίλος και φυσικά, η επόμενή μας επένδυση. Είναι ένα πολύ κομψό και πρακτικό κομμάτι,χωρίς όμως να είναι απαραίτητα ένα συνηθισμένο basic πλεκτό.Το να μιλήσουμε ξανά για την αξία των basics στη ντουλάπα, θα ήταν μάλλον περιττό. Όμως όταν ένα κλασικό και διαχρονικό κομμάτι έρχεται ανανεωμένο με μια φρέσκια πινελιά και γοητευτική λεπτομέρεια, τα fashion girls ξέρουν ότι θα γίνει it piece.

Aυτό συμβαίνει και στην περίπτωση αυτού του λευκού πλεκτού από τον οίκο Valentino, το οποίο είναι στολισμένο με λεπτά φτερά, διάσπαρτα σε όλη την επιφάνεια του και αποπνέει έναν αέρα σοφιστικέ και ταυτόχρονα πολυτελή.

jenny.gr

To είδαμε πρώτη φορά στο runway show του οίκου Vanlentino F/W 2021 και από την πρώτη στιγμή, ξεχώρισε. Κάτι σαν έρωτας με την πρώτη ματιά.

 

Από την μία, δεν υπάρχει τίποτα που να μοιάζει τόσο κομψό όσο ένα λευκό πουλόβερ για τον χειμώνα. Από την άλλη η μοντέρνα αυτή προσθήκη το κάνει ακαταμάχητο. Για αυτό και βλέπουμε τις πιο στιλάτες influencers να το φορούν, η καθεμία με τον δικό της τρόπο και να αποδεικνύουν την αδυναμία τους στην «προσγειωμένη» glam εμφάνιση του.  

 

Το πουλόβερ μπορεί να φορεθεί από το πρωί με ένα τζιν παντελόνι ή μια φούστα στο γραφείο, μέχρι το βράδυ με mini skirt ή leather κομμάτια και φυσικά ψηλοτάκουνα, ενώ κάτι μας λέει ότι θα πρωταγωνιστήσει στα looks των γιορτών που πλησιάζουν. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.