ΣΤΙΛ

Η Katy Perry εμφανίστηκε με σύνολο του ελληνικού brand Milk White και εντυπωσίασε


Μάρθα Κουμπάνη

22 Οκτωβρίου 2021

Η Katy Perry εμφανίστηκε με σύνολο του ελληνικού brand Milk White και εντυπωσίασε
Katy Perry: Εμφανίστηκε με φόρεμα του Ελληνικού brand Milk White και εντυπωσίασε

Η Katy Perry είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του Hollywood. Kάθε της εμφάνιση ειδικά στο red carpet γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Πρόσφατα η 36χρονη εγκατέλειψε το ξανθό χρώμα των μαλλιών της και επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στο φυσικό της σκούρο καστανό, το οποίο της πηγαίνει πολύ.

Η star της pop μουσικής επιλέγει συχνά glam σύνολα όπως θηλυκά φορέματα, ενώ δεν φοβάται τα έντονα χρώματα στα looks της, κάτι που αποδεικνύει και μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της, στην οποία την βλέπουμε να φορά δημιουργία ενός αγαπημένου ελληνικού brand. 

H Katy Perry φόρεσε Milk White, το δημοφιλές ελληνικό brand με την πολυτελή αισθητική και φήμη που έχει διαδοθεί στο εξωτερικό. Όπως φαίνεται εκτός από τις πιο επιδραστικές fashion inlfuencers, εντός και εκτός συνόρων και μερικές από τις πιο διάσημες διεθνείς stars δείχνουν αδυναμία στα ρούχα Milk White.

Σε βίντεο όπου τραγουδά, η Perry επέλεξε ψηλόμεσο παντελόνι και top σε matching τιρκουάζ απόχρωση από την “Love is our future” collection. Το βίντεο είναι γυρισμένο πριν αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της, που τα βλέπουμε ξανθά και πιασμένα σε πολύ ψηλό ponytail.

To χρώμα του outfit ήταν το πιο εντυπωσιακό. Το top ήταν cropped, ενώ στο μπροστινό μέρος είχε tie knot, δηλαδή έναν εντυπωσιακό κόμπο. Το σύνολο ολοκλήρωσε με statement σκουλαρίκια με κρυστάλλους.

To Milk White είναι γνωστό για τα ιδιαίτερα σχέδια του με σοφιστικέ αποχρώσεις και ξεχωριστές λεπτομέρειες. Tops, μίντι φούστες και κοστούμια από luxurious υφάσματα, ζακάρ υφές, κεντημένα με φτερά είναι μόνο μερικά από τα signature στοιχεία που χαρακτηρίζουν το υψηλού επιπέδου ύφος και ποιότητα του brand, καθιερώνοντας το στους διεθνείς κύκλους της μόδας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.