CELEBRITIES

Η Katy Perry ευχαριστεί τον Orlando Bloom που διαχειρίζεται «την τρέλα της ζωής της»


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2021

Η Katy Perry ευχαριστεί τον Orlando Bloom που διαχειρίζεται «την τρέλα της ζωής της»

H Katy Perry ήταν μία από τις φετινές γυναίκες της χρονιάς για το περιοδικό Variety. Με το φιλανθρωπικό της ίδρυμα, Firework Foundation, το οποίο βοηθά τις αναπτυσσόμενες χώρες μέσα από την τέχνη, προσπαθεί να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. 

Η δημοσιογράφος τουCBS, Gayle King, ήταν εκείνη που παρουσίασε το βραβείο της και τη χαρακτήρισε «πιο επιδραστική γυναίκα στη μουσική βιομηχανία». Εκτός από τα επαγγελματικά της επιτεύγματα, τόνισε και το κοινωνικό της έργο. 

«Η Katy τρέφει πραγματικό πάθος για την προστασία των πιο ευάλωτων παιδιών της γης. Είναι υπέρμαχος των γυναικείων δικαιωμάτων, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της LGBTQ+ κοινότητας. Είναι η γυναίκα που όρθωσε το ανάστημά της στο Συνέδριο των Δημοκρατικών, το 2016, και είπε στους Αμερικανούς ότι την ημέρα των εκλογών έχουν την ίδια δύναμη με κάθε συμφεροντολόγο του NRA. Και ενώ πολλοί συμφωνείτε με αυτό, για μία performer τέτοιου βεληνεκούς, υπάρχει τίμημα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Στο λόγο που εκφώνησε όταν παρέλαβε το βραβείο της, το βράδυ της Πέμπτης, η Katy Perry, ευχαρίστησε όλους όσους τη στήριξαν την προσπάθειά της με το Ίδρυμα. «Σας αγαπώ και σας θαυμάζω», είπε. Και μίλησε ξεχωριστά για τον Orlando Bloom.

«Σ’ ευχαριστώ που είσαι φανταστικός πατέρας και αποτελείς παράδειγμα στο μεγαλύτερο δώρο που πήραμε ποτέ, την Daisy – που στο μέλλον θα γίνει μία δυνατή γυναίκα. Δεσμεύομαι να κάνω ό, τι μπορώ για να δώσω το παράδειγμα, να μην περιορίσω τα όνειρά της, να την καθοδηγήσω με αγάπη, ποτέ με φόβο, και πάντα να γίνομαι φάρος στο σκοτάδι της… Ας μην ξεχνάμε πως πίσω από κάθε υπέροχη γυναίκα,  βρίσκεται ένας μεγάλος άνδρας όπως ο αγαπημένος μου σύντροφος. Και είμαι σίγουρη πως είτε σας αρέσει είτε όχι, ο Orlando είναι ένας φίλος και σύμμαχος των γυναικών όλου του κόσμου. Σ’ ευχαριστώ που διαχειρίζεσαι την τρέλα της ζωής μου».

 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.