ΣΤΙΛ

To μαύρο φόρεμα με cut outs είναι το νέο wardrobe essential


Μάρθα Κουμπάνη

28 Οκτωβρίου 2021

To μαύρο φόρεμα με cut outs είναι το νέο wardrobe essential
To μαύρο φόρεμα με cut outs είναι το νέο wardrobe essential

Δεν ήταν έκπληξη για κανέναν όταν η Αλβανικής καταγωγής σχεδιάστρια Nensi Dojaka τιμήθηκε με το φετινό διάσημο βραβείο LVMH. Κάθε συλλογή της (προηγουμένως είχε παρουσιαστεί με νέας γενιάς πλατφόρμα Fashion East, η άνοιξη/καλοκαίρι 2022 σηματοδοτεί το πρώτο της ατομικό show) έχει εισαγει μια νέα άποψη για ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια της ντουλάπας, το LBD. Τα αισθησιακά σχέδια της υιοθετήθηκαν αμέσως από τις πιο στιλάτες της βιομηχανίας της μόδας από την Bella μέχρι τη Rihanna, όλες μαγνητισμένες από την αναμφισβήτητα σέξι αισθητική της Dojaka.

jenny.gr

Η Dojaka είναι μόνο μί από τους σχεδιαστές που έκαναν το τολμηρό μικρό μαύρο φόρεμα wardrobe essential της σεζόν. Maximilian Davis,David Koma και Christopher Esber δημιούργησαν τις δικές τους εκδοχές, με μοντέλα και stars να φορούν μάυρα φορέματα με cutouts σε κάθε ευκαιρία.

Και μιας και αναφέραμε τους stars, πέρα από το runway, και στο κόκινο χαλί των μεγαλύτερων βραβείων και λαμπερών events είδαμε το γοητευτικό LBD κυριαρχεί. Άλλες το έκαναν να φαίνεται cool όπως η Katie Holmes η οποία το sσυνδύασε με λευκά sneakers και μαύρο πουκάμισο στους ώμους. Άλλες πάλι αποθέωσαν το Glam όπως η Zendaya.

jenny.gr

 

Λίγο πριν μπούμε λοιπόν και επίσημα στην party season προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Τα αγαπημένα μας brands μας εφοδιάζουν με τα πιο εντυπωσιακά και glam μαυρα φορέματα με ανοίγματα και midriff flossing.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.