ΣΤΙΛ

Τα αξεσουάρ από γούνα και sheepskin είναι η τάση του χειμώνα που καμία fashionista δεν μπορεί να αντισταθεί


Μάρθα Κουμπάνη

7 Νοεμβρίου 2021

Τα αξεσουάρ από γούνα και sheepskin είναι η τάση του χειμώνα που καμία fashionista δεν μπορεί να αντισταθεί
Τα γούνινα αξεσουάρ είναι η τάση του χειμώνα που καμία fashionista δεν μπορεί να αντισταθεί

Πολλές από τις συλλογές για το φθινόπωρο-χειμώνα 2021 κατέστησαν ξεκάθαρο ότι όταν η θερμοκρασία πέσει τα ρούχα και τα αξεσουάρ από συνθετική γούνα θα είναι μία απαραίτητη αγορά.

Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να ρίξουμε μία ματιά στα μοντέρνα γούνα αξεσουάρ που παρουσίασαν στις συλλογές τους πολλοί διάσημοι οίκοι όπως οι Chanel, Fendi, Miu Miu, Acne Studios και Dior. Οι σχεδιαστές διακόσμησαν με γούνα κάθε λογής αξεσουάρ από μπότες και τσάντες μέχρι σανδάλια και γυαλιά ηλίου. Μάλιστα οι Βalenciaga Stella McCartney Stuart Weitzman θέλησαν οι δικές τους εκδοχές να έχουν ανατρεπτικό και μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ ο Fendi και η Nina Ricci έντυσαν με γούνα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα.

Ωστόσο αν ποτέ αποφασίζαμε να φορέσουμε παπούτσια από γούνα το πιθανότερο είναι ότι θα στρεφόμασταν σε πιο χειμερινά στιλ, δηλαδή στις μπότες. Οι γούνινες μπότες είναι από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις του φθινοπώρου και του χειμώνα. Η Chanel παρουσίασε ζευγάρια άνετες ψηλές γούνινες μπότες και στη συλλογή Miu Miu, θα δείτε εντυπωσιακές μακριές μπότες από γούνα και κλασικά τσόκαρα με επένδυση από sheepskin με χοντρές πλεκτές κάλτσες.

Οι faux fur handbags θα γίνουν φέτος αντικείμενο λατρείας για τις πιο μυημένες του στιλ. Ειδικά εκείνες που είναι διακοσμημένες με φινιρίσματα από δέρμα προβάτου. Οι Dior, Chanel και Saint Laurent έκαναν update μερικά από τα πιο κλασικά σχέδια σε τσάντες τοποθετώντας γούντινες λεπτομέρειες ή επένδυση. Η Dior Caro, η Chanel Classic ή η Saint Laurent Loulou είναι κάποιες από αυτές τις νέες winter friendly παραλλαγές των iconic μοντέλων. Συνδυάστε γούνινες τσάντες με minimal και πιο αυστηρά ρούχα κλασικού στιλ και επιλέξτε ένα μόνο γούνινο αξεσουάρ κάθε φορά.

Η τάση όμως δεν περιορίζεται στις τσάντες και τα παπούτσια, αλλά και τα γάντια και τα καπέλα ακόμακαι σε σκελετούς γυαλιών. Η Kim Kardashian ήταν από τις πρώτες που τόλμησαν ένα τέτοιο ζευγάρι γυαλιά από τον οίκο στον οποίο παραμένει πιστή, τον Balenciaga.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.