ΣΤΙΛ

H Lady Gaga πήγε στην πρεμιέρα του «House Of Gucci» και καθήλωσε το κοινό φορώντας -τι άλλο- Gucci


The Jennettes

10 Νοεμβρίου 2021

H Lady Gaga πήγε στην πρεμιέρα του «House Of Gucci» και καθήλωσε το κοινό φορώντας -τι άλλο- Gucci
H Lady Gaga πήγε στην πρεμιέρα του «House Of Gucci» και καθήλωσε φορώντας -τι άλλο- Gucci

To πολυαναμενόμενο «House Of Gucci» έκανε χθες πρεμιέρα στο Λονδίνο και το λαμπερό cast της ταινίας για τη δολοφονία του κληρονόμου του Gucci, Maurizio, από την σύζυγό του Patrizia Reggiani βρέθηκε στο κόκκινο χαλί και εντυπωσίασε.

Η Lady Gaga δεν θα μπορούσε να μην είναι για ακόμη μια φορά εκθαμβωτική, κατέχοντας τον έναν από τους δύο πρωταγωγνιστικούς ρόλους, μαζί με τον Adam Driver.

jenny.gr

Εμφανίστηκε με (φυσικά) Gucci δημιουργία σε σαγηνευτικό μοβ, με αέρινη κάπα και opera gloves. Το φόρεμα είχε ένα τολμηρό άνοιγμα πάνω από τον μηρό μέσα από το οποίο αποκαλύπτονταν οι ψηλές διχτυωτές κάλτσες της.

Ολοκλήρωσε το look με μαύρα μποτάκια με πανύψηλη πλατφόρμα και αστραφτερά κοσμήματα TIffany & Co., ενώ και το μακιγιάζ της ήταν απόλυτα glam με shimmering μοβ σκιά. Eξίσου εντυπωσιακοί ήταν όμως και οι άλλοι ηθοποιοί της ταινίας, η Salma Hayek με μια χρυσή τουαλέτα, ο Adam Driver με κομψό κοστούμι, ο Jared Leto με βελούδινο πετρόλ κοστούμι και ο Jeremy Irons με το χαρακτηριστικό φουλάρι του.

Την ώρα που οι κριτικές για την ταινία είναι ήδη διθυραμβικές, η pop σταρ και ηθοποιός αποδεικνύει γιατί θεωρείται icon.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.