ΣΤΙΛ

Κάντε χώρο στην ντουλάπα σας για την επιστροφή των Popcorn Tops


Μάρθα Κουμπάνη

17 Νοεμβρίου 2021

Κάντε χώρο στην ντουλάπα σας για την επιστροφή των Popcorn Tops
Κάντε χώρο στην ντουλάπα σας για την επιστροφή των Popcorn Tops

Aπό όλα τα αμφιλεγόμενα πράγματα που φορούσαμε στην εφηβεία μας, στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του '00, τα popcorn tops - γνωστά και ως magic bubble shirts ή scrunchie shirts - ήταν σίγουρα από τα πιο αμφιλεγόμενα. Ένα μπλουζάκι που αρχικά έμοιαζε τόσο μικροσκοπικό ωστε να μπορεί να φορεθεί μόνο από την κούκλα σου, αλλά αρκετά ελαστικό για να ταιριάζει τελικά σε όλες και να έχει συνήθως την ένδειξη one size. Μοιάζουν με την γνωστή μας "σφηκοφωλιά" αλλά είναι ακόμα πιο fun και εντυπωσιακά.

Mε τα χρόνια, η τάση εντάχθηκε στην μαύρη λίστα του στιλ - αλλά τώρα, ήρθε η ώρα να τα ξεθάψουμε από τη ντουλάπα και να τα ξαναφορέσουμε.

jenny.gr

Οι λάτρεις του vintage και μεγάλοι retailers όπως το Etsy και το Depop επαναφέρουν το trend.

Χαμηλό τζιν, μίνι φούστες, στάμπες με πεταλούδες — η πρόσφατη αναβίωση του στιλ Y2K (του 00s στιλ) κάνει τους millennials να αισθανθούν ξανά σαν να πηγαίνουν στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Στα runways τα είδαμε μέσα από τις συλλογές των Marine Serre και Chet Lo, οι οποίοι το ενίσχυσαν τόσο με τα πιο ζωηρά και fun χρώματα όσο και με συνδυασμούς διαφορετικών prints. Όπως πολλές άλλες τάσεις από το «αρχείο» της μόδας, έτσι και τα popcorn tops αποτελούν θέμα συζήτησης στο TikTok. 

Όλο και περισσότερες stylish εκπρόσωποι της Gen Z υιοθετούν την τάση με πρώτη από όλες την Dua Lipa.

Η νεαρή star φόρεσε πριν λίγες ημέρες ένα sexy σύνολο από super mini φούστα και top σε απόχρωση της λεβάντας.

Τα tops αυτά έρχονται να προσθέσουν ενδιαφέρον και υφή σε κάθε look. Αν ακόμη τα βλέπετε με στραβό μάτι και αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να τα ενσωματώσετε στο στιλ σας σκεφτείτε πόσο cool μπορούν να δείξουν με ένα flare jean παντελόνι και chunky trainers.

Οι πιο τολμηρές θα τα φορέσουν σε μεγάλη επιφάνει όπως φόρεμα ή θα προσθέσουν κομμάτια που έχουν έντονο χρώμα ή extra υφές π.χ γούνα ή δέρμα (ακόμα πιο εντυπωσιακή επιλογή είναι το vinyl). Είτε είστε fan είτε όχι η επιστροφή τους είναι μια πραγματικότητα.

Θα τους δώσετε μια ευκαιρία;

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.