ΣΤΙΛ

7 τάσεις στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν το 2022


Μάρθα Κουμπάνη

21 Νοεμβρίου 2021

7 τάσεις στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν το 2022

Aς είμαστε ειλικρινείς: Πόσες φορές έχετε φορέσει εκείνη τη ζακέτα με τα floral κεντήματα που πήρατε πέρσι; Ή εκείνο το snakeskin παντελόνι που έχετε από το 2019; Eίναι βέβαια αλήθεια πως μερικά κομμάτια όσο κι αν μας αρέσουν δεν μπορούν να φορεθούν κάθε μέρα, εξαιτίας του statement χαρακτήρα τους που φτιάχτηκε για να εντυπωσιάζει.

Από την άλλη δεν συμβαίνει το ίδιο με τις τσάντες, οι οποίες προορίζονται για καθημερινή χρήση - όλες άλλωστε ξέρουμε πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει να μεταφέρουμε τα πράγματα μας από την μία τσάντα στην άλλη και με τον κίνδυνο πάντα να ξεχάσουμε κάτι. Έτσι συνήθως επενδύουμε σε σχέδια κλασικά και ευέλικτα που κρατάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, οι τάσεις στις τσάντες του 2022 ταιριάζουν σε κάθε στιλ και απευθύνονται σε κάθε γυναίκα.

Καθώς λοιπόν οδεύουμε προς το τέλος της χρονιάς, ρίχνουμε μια ματιά σε όλα τα bag trends που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες.

Πλεκτά καλάθια

Oversized

Με μακριά straps

Mε ασημένια στοιχεία

Αναπάντεχες υφές

Party Bags

Η λειτουργικότητα στο επίκεντρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.