ΣΤΙΛ

Η Charlize Theron με sexy slip dress - Το look που θα αντιγράψουμε στην επόμενη κιόλας έξοδο


Μάρθα Κουμπάνη

21 Νοεμβρίου 2021

Η Charlize Theron με sexy slip dress - Το look που θα αντιγράψουμε στην επόμενη κιόλας έξοδο
Η Charlize Theron με τo sexy chic look που θα αντιγράψουμε στην επόμενη κιόλας έξοδο

Η Charlize Theron είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς αλλά και από τις γυναίκες που θαυμάζουμε για τη λάμψη και την κομψότητα τους.

Η χάρη και ο αέρας αυτοπεποίθησης που αποπνέει, μαγνητίζουν τα βλέμματα κάθε φορά, ενώ το μοναδικό στιλ της αποτελεί ένα κεφάλαιο από μόνο του.

Τόσο οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί όσο και οι street style έχουν ενδιαφέρον και προκαλούν θαυμασμό. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός την απαθανάτισε με μία stylish εμφάνιση στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Η κάμερα εντόπισε τη 46χρονη ηθοποιό με ένα σατέν, slip dress στο χρώμα του πάγου και ένα μαύρο blazer. Συνδύασε το σύνολο με μαύρα, western μποτάκια.

Το look της μας έδωσε έμπνευση για τις βραδινές μας εξόδους, όταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε, αλλα ταυτόχρονα να νιώθουμε άνετες. H θηλυκή γραμμή του φορέματος της και η πολυτελής glossy υφή, σε συνδυασμό με το αυστηρό και επίσημο σακάκι κάνει το outfit ιδανικό για ένα χαλαρό δείπνο ή πρόσκληση σε party, ενώ οι flat μπότες δίνουν στιλ και προσωπικότητα στο τελικό αποτέλεσμα χωρίς την ταλαιπωρία των high heels.

H λαμπερή star είχε τα μαλλιά της χτενισμένα σε χαλαρά κύματα και από αξεσουάρ φορούσε μόνο το ρολόι της και ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μαύρο clutch.

Ήταν απλά υπέροχη.

splashnews.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.