ΣΤΙΛ

H hobo bag επιστρέφει και γίνεται η απόλυτη τσάντα για καθημερινή χρήση


Μάρθα Κουμπάνη

24 Νοεμβρίου 2021

H hobo bag επιστρέφει και γίνεται η απόλυτη τσάντα για καθημερινή χρήση
H hobo bag επιστρέφει και γίνεται η απόλυτη τσάντα για καθημερινή χρήση

Τις τελευταίες σεζόν το κυρίαρχο στιλ στις τσάντες είναι οι μικρές handbags ή baguettes. Oι τάσεις των τελευταίων ετών περιορίζουν στα βασικά το περιεχόμενο της τσάντας μας κλειδιά, κινητό, χρεωστική κάρτα ίσως και ένα ή δύο καλλυντικά.

Και όσο κι αν λατρεύουμε την iconic baguette από τα 90s για τις βραδινές μας εξόδους, χρειαζόμαστε κάτι λίγο πιο ευρύχωρο και πρακτικό στην έντονη καθημερινότητα μας.

Σήμερα είμαστε εδώ για να δούμε τις τσάντες να μεγαλώνουν και να καλωσορίσουμε την hobo bag.

Υπάρχουν ορισμένες τάσεις των αρχών της δεκαετίας του 2000 που παραμένουν (κακή) ανάμνηση, ενώ άλλες, όπως η τσάντα «hobo», έχουν καταφέρει να εξελιχθούν και να διαμορφωθούν με τέτοο τρόπο ώστε να δείχνουν μοντέρνες στο σήμερα. Στην πραγματικότητα, η τάση των hobo bag είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες σιλουέτες της τσάντας, ειδικά μετά τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, όπου εμφανίστηκε στα runways brands όπως Khaite και Lemaire.

Οι hobos είναι οι τσάντες ώμου με το slouchy σχήμα, αρκετά ευρύχωρες, fun και στιλάτες, ιδανικές για κάθε μέρα στη δουλειά αλλά και οποιαδήποτε άλλη μέρα με γεμάτο πρόγραμμα, που μεταφέρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα.

Οι σχεδιαστές δημιούργησαν τα πιο εντυπωσιακά σχέδια από δέρμα και σουέντ, σε ουδέτερες αλλά και πιο feminine αποχρώσεις, συχνά με κομψές λεπτομέρειες λεπτομέρειες.

 

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.