ΣΤΙΛ

9 looks για να υιοθετήσετε την μονοχρωμία στο στιλ σας


Μάρθα Κουμπάνη

28 Νοεμβρίου 2021

9 looks για να υιοθετήσετε την μονοχρωμία στο στιλ σας
9 looks για να υιοθετήσετε την μονοχρωμία στο στιλ σας

Υπάρχει κάτι τόσο κομψό στο να επιλέγεις ένα χρώμα και να το φοράς από την head to toe. Τα μονόχρωμα outfits είναι ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς τάσεις τα τελευταία δύο χρόνια και αυτό μπορεί να είναι μόνο καλό. Ειδικά όταν πρόκειται για τα neutral χρώματα, δηλαδή το μαύρο, αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλά περιθώρια για λάθη. Ωστόσο, όταν πρόκειται για φωτεινότερα χρώματα ή πιο έντονα, το μονόχρωματικό look μπορεί να γίνει λίγο tricky.

Τα μονοχρωματικά σύνολα είναι τόσο clean και μίνιμαλ, με αποτέλεσμα να αποπνέουν πολυτέλεια. Μπορούν έυκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια chic εμφάνιση. O συνδυασμός διαφορετικών -κοντινών- αποχρώσεων, υφών και layers μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού συνόλου.

Καθώς ο καιρός γίνεται όλο και πιο κρύος, τα μονόχρωμα ρούχα δίνουν την ευκαιρία να αναδείξετε το στιλ σας χρησιμοποιώντας πολλαπλά layers. Τα πουλόβερ, τα ζιβάγκο και οι καμπαρντίνες ή παλτό του ίδιου χρώματος βοηθούν να δημιουργήσετε μερικές από τις πιο αριστοκρατικές εμφανίσεις που μπορείτε να φανταστείτε.

Δείτε πώς το κάνουν τα κορίτσια της μόδας.

-->