ΣΤΙΛ

Fashion Awards 2021: Oι πιο εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις των βρετανικών βραβείων μόδας


Μάρθα Κουμπάνη

30 Νοεμβρίου 2021

Fashion Awards 2021: Oι πιο εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις των βρετανικών βραβείων μόδας
Fashion Awards 2021: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις

Είναι η απάντηση του Λονδίνου στο Met Gala και κάθε χρόνο προσφέρει μερικές από τις πιο iconic στιγμές στο κόκκινο χαλί. Τα Fashion Awards 2021 πραγματοποιήθηκαν στο Royal Albert Hall, με τους καλεσμένους να μην δείχνουν να πτοούνται από το τσουχτερό κρύο και να ποζάρουν με εκπληκτικά looks.

Με οικοδεσπότη τον Billy Porter και σε συνεργασία με τo TikTok, τα Fashion Awards επέστρεψαν στη φυσική τους μορφή, μετά την περσινή ψηφιακή απονομή. 

Στο red carpet, η Kris Jenner περπάτησε τυλιγμένη με μια κάπα με το λογότυπο Tommy Hilfiger μαζί με τον ίδιο τον σχεδιαστή, τη σύζυγό του Dee Ocleppo και τον φίλο της Korey Gamble.  Ο Tommy Hilffiger άλλωστε ήταν ανάμεσα στους σχεδιαστές που βραβεύτηκαν, συγκεκριμένα με το Outstanding Achievement Award, για την συνολική προσφορά του στην παγκόσμια μόδα.

Και η Dua Lipa όμως, ήταν από τις πιο κομψές παρουσίες με minimal, μαύρη, στράπλες τουαλέτα, ενώ η Winnie Harlow επέλεξε μια καπιτονέ two piece δημιουργία, η οποία δίχασε τους θαυμαστές.

Τα πιο επιδραστικά ονόματα της βιομηχανίας ήταν εκεί, φορώντας haute couture και κλέβοντας τις εντυπώσεις. Ηχηρή η απουσία του εκλιπόντα Virgil Abloh,ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 28 Νοεμβρίου και βύθισε στην θλίψη τον κόσμο της μόδας.

Δείτε όσα ξεχωρίσαμε στην παρακάτω gallery.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.