ΣΤΙΛ

Πουλόβερ με μοτίβα: Tα σχέδια που πρωταγωνιστούν


Μάρθα Κουμπάνη

7 Δεκεμβρίου 2021

Πουλόβερ με μοτίβα: Tα σχέδια που πρωταγωνιστούν

Τα πλεκτά είναι απαραίτητα στις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και τις ημέρες με δυνατό αέρα και βροχή όπως η σημερινή. Είναι αλήθεια πως δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε το στιλ του χειμώνα χωρίς αυτά. Τα πλεκτά και συγκεκριμένα, τα πουλόβερ, μας προστατέυουν και μας χαρίζουν αίσθημα άνεσης. Και όλα αυτά την ώρα που προσφέρουν όλη αυτή την χαλαρή και ανεπιτήδευτη κομψότητα στο στιλ της κάθε ημέρας. 

Φέτος οι τάσεις που κυριαχούν χαρακτηρίζονται από μαξιμαλιστική διάθεση: μοτίβα και χρώματα συνδυάζονται για να εκφράσουν την ανάγκη μας για αισιοδοξία και ανεμελιά. Τα πουλόβερ του φετινού χειμώνα, στολίζονται με τα πιο ενδιαφέροντα και μοντέρνα graphic prints και δίνουν χαρακτήρα σε κάθε outfit.

Τα μοτίβα που κυριαρχούν είναι πολλά και διαφορετικά, τόσα που δεν ξέρουμε ποιο να διαλέξουμε. Συνήθως όταν πρόκειται για prints, oι περισσότερες επιλέγουμε με το ένστικτο, ανάλογα με την προσωπική αίσθηση του στιλ.

Eμείς σας το κάναμε λίγο πιο εύκολο. Δημιουργήσαμε μια λίστα με τα σχέδια στα πουλόβερ που επικρατούν για να διαλέξετε σωστά όταν έρθει η στιγμή της τελικής αγοράς (ή τουλάχιστον να ξεκαθαρίσετε ποιο αγαπάτε περισσότερο).

Aνακαλύψτε τα.

 

Block Print

Fair Isle Print

Colorful Print

Psychedelic Graphic Print

Whimsical Craftcore Print

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.