ΣΤΙΛ

Τα 10 κοστούμια για γιορτινές εμφανίσεις που θα αφήσουν εποχή


Μάρθα Κουμπάνη

7 Δεκεμβρίου 2021

Τα 10 κοστούμια για γιορτινές εμφανίσεις που θα αφήσουν εποχή
10 κοστούμια για άψογες εμφανίσεις στις γιορτές

Kάθε χρόνο στις γιορτές, ο μεγάλος πρωταγωνιστής των εμφανίσεών μας είναι το φόρεμα. Κοντό, μαύρο, με παγιέτες, κρόσσια, κεντήματα ή δαντέλα. Αν ωστόσο δεν είστε τύπος που περνά τις περισσότερες μέρες μέσα σε ένα φόρεμα ή αν απλά θέλετε κάτι διαφορετικό αλλά εξίσου (ίσως και περισσότερο) εντυπωσιακό, το κοστούμι είναι η ιδανική επιλογή. Τα τελευταία χρόνια τα κοστούμια στην loose εκδοχή τους μπήκαν σχεδόν σε κάθε γκαρνταρόμπα και εντάχθηκανα ακόμα και στα casual looks μας.

Όταν όμως το κοστούμι αναδεικνύει την formal πλευρά του, κάνει όποια το φορά να αισθάνεται ακαταμάχητη. Σε αυτές τις γιορτές, το κοστούμι ράβεται από τα πιο πολυτελή υφάσματα, λαμπερά και με elegant υφές, ενώ έχει τις πιο βαθιές και κομψές αποχρώσεις πολύτιμων λίθων.

Ένα κοστούμι είναι ιδανικό για τo look του ρεβεγιόν, αλλά και για κάθε άλλη επίσημη πρόσκληση. Συνδυάστε το με ψηλοτάκουνα και mini bags, ενώ στο κρύο μπορεί να φορεθεί με την αγαπημένη σας faux γούνα.

Εμείς βρήκαμε τα πιο elegant κοστούμια των γιορτών:

jenny.gr

Mango

jenny.gr

Zara

jenny.gr

THE ATTICO

jenny.gr

Saint Laurent

jenny.gr

Μassimo Dutti

jenny.gr

Nensi Dojaka

jenny.gr

Zara

jenny.gr

Prada

jenny.gr

The Frankie Shop

jenny.gr

Paco Rabanne

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.