ΣΤΙΛ

Χριστούγεννα 2021: 6 λαμπερά outfits για κάθε περίσταση


Μάρθα Κουμπάνη

9 Δεκεμβρίου 2021

Χριστούγεννα 2021: 6 λαμπερά outfits για κάθε περίσταση
Χριστούγεννα 2021: Tι θα φορέσουμε σε κάθε περίσταση

Δεν ξέρουμε αν το έχετε καταλάβει αλλά οι γιορτές είναι λίγες ημέρες μακριά. Aλήθεια εσείς μετράτε ακόμα αντίστροφα για τα Χριστούγεννα;

Κάτι μας λέει πάντως πως έχετε ήδη ξεκινήσει τις βόλτες για shopping, αναζητώντας ρούχα και αξεσουάρ, για τις εμφανίσεις των γιορτών. Σε αντίθεση με την περασμένη χρονιά, έχετε πολλά περισσότερα parties και επίσημα καλέσματα στο πρόγραμμά των επόμενων εβδομάδων. Σε όλες, ακόμα και στις πιο χαλαρές και οικογενειακές, θέλετε να δείχνετε, αλλά κυρίως να αισθάνεστε, λαμπερές. Οι επιλογές που θα βρείτε στην αγορά είναι αμέτρητες και μπορεί να αποδειχτεί δύσκολο να επιλέξετε το τέλειο look για κάθε περίσταση, ανάμεσα σε τόσο μεγάλη ποικιλία.

Εμείς δημιουργήσαμε έναν mini οδηγό με looks, για κάθε πιθανό κάλεσμα και περιστάσεις, εμπνευσμένα από τις πιο στιλάτες γυναίκες. Aνάμεσα τους υπάρχουν glam και εντυπωσιακές προτάσεις, αλλά και πιο minimal με μία γιορτινή πινελιά κάθε φορά.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Φόρεμα με παγιέτες

Party στο γραφείο: Φαρδύ παντελόνι

Έξοδος με φίλους: Tweed Blazer

Εκδήλωση σε εξωτερικό χώρο: Foxy Coat

Ραντεβού: Καλσόν με festive διάθεση

Οικογενειακό δείπνο: Midi φούστα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.