ΣΤΙΛ SHOPPING

Mην ψάχνετε άλλο: Aυτά είναι τα πιο glam φορέματα των φετινών γιορτών


Μάρθα Κουμπάνη

3 Δεκεμβρίου 2021

Mην ψάχνετε άλλο: Aυτά είναι τα πιο glam φορέματα των φετινών γιορτών

Θυμηθείτε το περσινό theme των γιορτών: Φορέσαμε τα «καλά» μας, αλλά δεν είχαμε πουθενά να πάμε.

Φέτος, υπάρχουν σίγουρα πολλά να κάνουμε: κοκτέιλ πάρτι, δείπνα, οικογενειακές συγκεντρώσεις. Η επιστροφή στο eveningwear και τις γιορτινές εμφανίσεις μας θα είναι θριαμβευτική. Φέτος δεν είναι η χρονιά που θα κάνουμε μίνιμαλ και «ήσυχες» στιλιστικές επιλογές. Aντίθετα είναι η χρονιά που οφείλουμε στον εαυτό μας εμφανίσεις που συνδυάζουν την πολυτέλεια με τη fun διάθεση. Αυτό μεταφράζεται σε λάμψη μέσα από παιχνιδιάρικες παγιέτες, ζωηρά κρόσσια, άφθονο glitter και φτερά που θα απογειώσουν τα party looks μας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής είναι όπως πάντα το τέλειο φόρεμα, η αναζήτηση του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει. Θέλουμε ένα φόρεμα που θα επιτρέψει στην προσωπικότητά μας να λάμψει, για αυτό «αγκαλιάζουμε τις τολμηρές σιλουέτες, τα έντονα χρώματα, τα λαμπερά μοτίβα και τις πούλιες. Όχι όλα ταυτόχρονα, φυσικά. Το κλειδί (και το νόημα του party dressing) είναι να διασκεδάζετε με αυτό που φοράτε.

Μετά από έρευνα αγοράς -και πιστέψτε μας ήταν πραγματικά δύσκολο να επιλέξουμε ανάμεσα σε τόσο εντυπωσιακά κομμάτια- δημιουργήσαμε μια λίστα με τα ωραιότερα party dresses.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.