ΣΤΙΛ

Balaclava: Πώς φορούν οι fashion insiders το hot αξεσουάρ του χειμώνα


Μάρθα Κουμπάνη

3 Ιανουαρίου 2022

Balaclava: Πώς φορούν οι fashion insiders το hot αξεσουάρ του χειμώνα
Balaclava: Πώς φορούν οι fashion insiders το hot αξεσουάρ του χειμώνα

Πριν μερικούς μηνες ο οίκος MIu Miu μας ταξίδεψε στις υψηλότερες βουνοκορφές, καλυμμένες με εκτυφλωτικά λευκό χιόνι και μερικές συστάδες από έλατα. Για το ψηφιακό show της Μiuccia Prada τα μοντέλα στέκονταν στις απόκρημνες πλαγιές με το βλέμμα στραμμένο κάπου μακριά στον ορίζοντα φορώντας ζεστά μπουφάν, γούνινες μπότες και πλεκτά balaclavas. Εκτός από τα γνωστά full faces, οι κουκούλες ήταν ένα ακόμα αξεσουάρ που προστέθηκε στην συλλογή για να χαρίσει ζεστασιά και attitude.

Το show για την συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2021 είχε τίτλο «Βrave Hearts» και τώρα καθώς η θερμοκρασία πέφτει ξέρουμε ότι οι πραγματικά τολμηρές, αυτή την σεζόν θα φορέσουν μια από αυτές τις κουκούλες.Η παγκόσμια πλατφόρμα αγορών Lyst αναφέρει ότι οι αναζητήσεις για πλεκτές κουκούλες αυξήθηκαν κατά 64%, με τους Miu Miu, Paloma Wool και Weekday μεταξύ των πιο δημοφιλών brands. O oικος Miu Miu δεν ήταν ο μόνος που παρουσίασε τέτοιες πλεκτές κουκούλες: Οι Eckhaus Latta ,Marine Serre ,Jacquemus και Givenchy δημιούργησαν τις δικές τους εκδοχές.

Οι κουκούλες από μαλλί ή μοχέρ, μονόχρωμες ή με συνδυασμό χρωμάτων έρχονται να αντικαταστήσουν τα γνωστά μας beanies και να μας ζεστάνουν κάνοντας τo statement.

jenny.gr

jenny.gr

jenny.gr

Cozy At Home

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.