ΣΤΙΛ

5 looks της Bella Hadid για να πετύχετε Y2K εμφανίσεις


Μάρθα Κουμπάνη

4 Ιανουαρίου 2022

5 looks της Bella Hadid για να πετύχετε Y2K εμφανίσεις
5 looks της Bella Hadid για να πετύχετε Y2K εμφανίσεις

Υ2Κ. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε αυτά είναι τα αρχικά των λέξεων Year 2000 και περιγράφουν το στιλ μιας ολόκληρης δεκαετίας. Οι τάσεις που επιστρέφουν φέτος από τα 00s είναι πολλές και είναι αδύνατον να μην σας φέρουν νοσταλγία. Στο παρελθόν φορέσαμε τις περισσότερες από αυτές και τώρα βλέπουμε να επιστρέφουν θριαμβευτικά και να φοριούνται από τις εκροσώπους της Gen Z σε looks που θαυμάζουμε.

Αν υπάρχει ένα it girl που παίζει τις Υ2Κ τάσεις στα δάχτυλα, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η 25χρονη Bella Hadid. Η Bella τις τελευταίες σεζόν έχει υιθετήσει το ύφος της δεκαετίας στις εμφανίσεις της και το κάνει πραγματικά καλά.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 looks της που μπορούμε να αντιγράψουμε εύκολα και χωρίς να θυμίζουμε τον έφηβο εαυτό μας.

Παντελόνι Camo Cargo και μπούζα με χρώμα

Jenny.Gr

Τα cargo παντελόνια και τα χρωματιστά μπλουζάκια ήταν big thing από τις αρχές της δεκαετίας του '00. Το Y2K It girl Lizzie Mcguire (την οποία υποδύεται η Hilary Duff) φορούσε κάποτε ένα παστέλ ροζ τοπ, με cargo παντελόνι σε camouflage print και η γκαρνταρόμπα της χαρακτήρισε τη μόδα του Y2K. Αντλώντας έμπνευση από την εποχή, η Hadid συνδύασε το cargo παντελόνι της με ένα μπορντό crop top που είχε μια καρδιά με λεοπάρ στάμπα και τελειώματα γύρω από τα μανίκια. Ένα vampy red lip χάρισε μια πινελιά από το grunge της δεκαετίας του '90 στην εμφάνιση που ολοκληρώθηκε με το απόλυτο χτένισμα Y2K, space buns.

Μίνι τζιν φούστα και cardigan

Jenny.Gr

H κοντή, πλισέ, τζιν μίνι φούστα και ο συνδυασμός με cardigan της Hadid είναι μια εμφάνιση κατευθείαν από τη δεκαετία του 2000. Το μίνι είχε ένα funky, graphic print και η ζακέτα, ρίγες σε αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί. Οι χαμηλοκάβαλες μίνι φούστες και τα έντονα χρώματα και τα μικτά prints ήταν huge στα 00s. H Bella ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο.


Twinsets

Jenny.Gr

Τα twinsets και τα υφάσματα mesh ήταν μια άλλη δημοφιλής τάση Y2K, όπως και τα σκούρα florals. Σε μια σέξι βραδινή εμφάνιση, η Hadid συνδύασε μια μίντι φούστα με φλοράλ μοτίβο σε σκούρο χρώμα με ασορτί top. Τη Y2K και κάπως goth διάθεση ενίσχυσε το hair style της που περιλάμβανε δύο ξανοιγμένες τούφες γύρω να κρέμονται χαριτωμένα στο πρόσωπό της


Bootcut τζιν και halter tops

Jenny.Gr

Οι μπότες, τα χαμηλοκάβαλα τζιν παντελόνια και τα μικροσκοπικά εξώπλατα tops ήταν μια ακόμη τάση στην εποχή του Y2K. Το ξεθωριασμένο, bootcut τζιν της Hadid τάιριαξε άψογα με το halter top της. To outfit ολοκλήρωσε με ένα κολιέ από ρητίνη. Αυτό το look μας θύμισε πολύ τις αγαπημένες Bratz Dolls.

Flared Jeans και Cami Tops

Jenny.Gr

Το διάσημο μοντέλο φορά παντελόνι καμπάνα με paisley print, φανελάκι σε δροσερή σορμπέ απόχρωση και sneakers.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.