ΣΤΙΛ

Θυμάστε τα wedge trainers; Όλα δείχνουν ότι επιστρέφουν


Μάρθα Κουμπάνη

8 Ιανουαρίου 2022

Θυμάστε τα wedge trainers; Όλα δείχνουν ότι επιστρέφουν
Το αμφιλεγόμενο παπούτσι που φόρεσαν οι πιο διάσημες σταρ στο παρελθόν

Πάνω που νομίζαμε ότι το 2021 θα σήμαινε και το τέλος της επιστροφής μερικών από τα πιο εκκεντρικά -για κάποιους ακόμα και άσχημα- στιλ παπουτσιών, το 2022 έρχεται να μας διαψεύσει. Μετά τα καλοκαιρινά Crocs και τα Birkenctocks, αλλά και τις μπότες UGG που εμφανίστηκαν με την πρώτη πτώση της θερμοκρασίας, τώρα βλέπουμε την αναβίωση των wedge trainers να συμβαίνει. Ναι, τα αθλητικά παπούτσια με πλατφόρμα επέστρεψαν.

«Love On Top» τραγουδούσε και χόρευε η Beyonce το 2011, φορώντας ένα μαύρο κορμάκι, fishnet καλσόν, μαύρα wedge trainers και τραγιάσκα.

Η πρωτοπόρος τoυ συγκεκριμένου, αμφιλεγόμενου στιλ, Isabel Marant – η οποία κυκλοφόρησε τα Bekett το 2011 – είδε τις πιο διάσημες stars να τα φορούν από την Queen Bey στη Rihanna μέχρι την Kate Bosworth ως τη Gisele Bündchen και την Irina Shayk.

Ακολούθησε ο Marc Jacobs με τα preppy rainbow wedge αθλητικά παπούτσια του κατά τη διάρκεια της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2012. Τα πιο εμβληματικά στιλ trainers συμπεριλαμβανομένων των πολύ αγαπημένων Dunks της Nike και του διαχρονικού Stan Smith της Adidas, ενισχύθηκαν σε πολλές περιπτώσεις μέσα στα χρόνια με πλατφόρμα.

Bέβαια οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε, πως ήταν η Posh Spice, ξανθιά τότε Victoria Beckham, που φόρεσε ένα ζευγάρι αθλητικά με πλατφόρμα Dries Van Noten, πολλά χρόνια πριν γίνει trend, σε έναν αγώνα των Dodgers.

Jenny.Gr

Τώρα το αμφιλεγόμενο στιλ παπουτσιών κάνει come back και απευθύνεται σε όσες θέλουν την άνεση ενός sneaker, αλλά με το ύψος που εξασφαλίζει το τακούνι. Η Marant παρουσίασε μια Updated εκδοχή του Bekett της, που ονομάστηκε Balskee, μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Η σχεδιάστρια πρόσθεσε μερικά εκατοστά στο χαρακτηριστικό σχέδιο, που φορέθηκε από την Adut Akech στην συνοδευτική καμπάνια.

Jenny.Gr

Εσείς θα τα φορούσατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS