ΣΤΙΛ

Τα πιο cool κορίτσια φορούν γκέτες σύμφωνα με το Tik Tok


Μάρθα Κουμπάνη

20 Ιανουαρίου 2022

Τα πιο cool κορίτσια φορούν γκέτες σύμφωνα με το Tik Tok
Tik Tok: Οι γκέτες αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ το 2022

Το TikTok ήρθε και εγκαινίασε μια νέα εποχή για τη μόδα, με τους influencers να αποκτούν πιστούς ακόλουθους ειδικά κατά τη διάρκεια του lockdown.

Και αν υπάρχει κάτι που μάθαμε από την πλατφόρμα είναι ότι μπορούμε πάντα να βασίστούμε στην Gen Z για την επιστροφή μιας ξεχασμένης στα βάθη της ντουλάπας τάσης. Χαρακτηριστική περίπτωση: η αναβίωση των leg warmers, ένα αξεσουάρ που είχαμε να δούμε από το video clip της Madonna για το "Hung Up" εμπνευσμένο από την αεροβική γυμναστική, περίπου το 2005.

Όλο και περισσότερα fashion girls εντάσσουν τις ζεστές γκέτες στο στιλ τους και το «χρωματίζουν» με μία διάθεση για performance. Παράλληλα πολλές στρέφονται στο DIY -το πλέξιμο άλλωστε είναι από τα hobbies που ανέδειξε η πανδημία- και πλέκουν τις δικές τους πολύχρωμες εκδοχές, ή μετατρέπου τα μανίκια ένος παλιού cardigan σε cozy leg warmers.

Όσο για το styling, το μυστικό είναι να είστε τολμηρές. Μπορείτε να τις φορέσετε πάνω από το αγαπημένο σας μαύρο κολάν με chunky sneakers, loafers ή ballet flats. Aν πάλι θέλετε να αναδείξετε τα πόδια σας μέσα από ένα σοφιστικέ, dark academia look, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία μίνι πλισέ φούστα.

Μπορείτε να τις φορέσετε με ένα καλσόν με χρώμα ή άλλα σχέδια και να πετύχετε έτσι μια 80s εμφάνιση.

Ό,τι κι αν επιλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.