ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο όμιλος LVMH επενδύει στο Aimé Leon Dore του ελληνικής καταγωγής Teddy Santis


Μάρθα Κουμπάνη

19 Ιανουαρίου 2022

Ο όμιλος LVMH επενδύει στο Aimé Leon Dore του ελληνικής καταγωγής Teddy Santis
Ο όμιλος LVMH επενδύει στο brand Aimé Leon Dore του Teddy Santis

Το Aimé Leon Dore που ιδρύθηκε από τον ελληνικής καταγωγής Teddy Santis είναι ένα από τα πιο αγαπημένα brands της Νέας Υόρκης ακόμα και μεταξύ διάσημων stars όπως η Emily Ratajkowski και ο Justin Bieber. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η είδηση ότι το brand όχι μόνο τράβηξε τα βλέμματα της LVMH, αλλά και πως, ο πολυτελής όμιλος επένδυσε πρόσφατα στην εταιρεία.

Το Aimé Leon Dore είναι ένα fashion και lifestyle brand που εδρεύει στο Queens της Νέας Υόρκης και ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2014. Το brand φημίζεται τόσο για τις δυνατές συνεργασίες του με μεγάλα αθλητικά brands όπως η Puma και η New Balance (πρόσφατα μάλιστα ο Santis ανέλαβε creative director της δεύτερης), όσο και για την ξεχωριστή αισθητική του.

Το ALD παντρεύει αναφορές στη hip-hop της δεκαετίας του '90 με μια κλασική preppy αισθητική, με αποτέλεσμα μια updated και φρέσκια εμφάνιση στα streetwear.

Tαυτόχρονα από τις συλλογές του δεν λείπει το ελληνικό στοιχείο, όπως ψαράδικα καπέλα και παντελόνια που φτιάχτηκαν για να περπατάς δίπλα στο κύμα.

Πλέον για το brand ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο της μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.