ΣΤΙΛ

Αυτές είναι οι μπότες που ταιριάζουν περισσότερο με τα φαρδιά παντελόνια μας


Μάρθα Κουμπάνη

22 Ιανουαρίου 2022

Αυτές είναι οι μπότες που ταιριάζουν περισσότερο με τα φαρδιά παντελόνια μας
Αυτές είναι οι μπότες που ταιριάζουν απόλυτα με φαρδύ παντελόνι

Θυμάστε μια φορά κι έναν καιρό όταν τα στενά jeans ήταν στην μόδα; Nαι, σήμερα φαντάζει σαν να ήταν σε μια άλλη ζωή, όταν φορούσαμε μόνο skinny jeans με ankle boots και χακί παρκά με γούνα στην κουκούλα. Τις τελευταιές σεζόν η μόδα αποθεώνει τα παντελόνια σε φαρδιά, χαλαρή γραμμή που εξασφαλίζουν άνεση και «φωνάζουν» coolness.

Και κάπως έτσι τα skinny jeans στριμώχτηκαν στο πίσω μέρος την ντουλάπας μας ενώ τα ράφια γέμισαν με 90s σιλουέτες και washes, ψηλόμεσα ή χαμηλοκάβαλα, φαρδιά παντελόνια κλασικά ή ξεβαμμένα, με σκισίματα, cropped ή σε μήκος που αγγίζει το έδαφος. Καλά όλα αυτά, όμως ποιο είναι το ιδανικό στιλ παπούτσιών για να τα συνδυάσουμε τον χειμώνα;

Oι χαμηλές θερμοκρασίες υπαγορεύουν ζεστές μπότες, ενώ αν είστε petite είανι πιθανόν πως θέλετε να αναδείξετε την φιγούρα σας με λίγο τακούνι.

Εμείς βρήκαμε τα 3 στιλ μπότες που ταιριάζουν περισσότερο με τα φαρδιά μας παντελόνια. Τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψουν τα skinny.

1. Square toe boots

Η μπότα με τετράγωνη μύτη είναι μια τάση που έχει ομολογουμένως ρετρό αίσθηση. Αυτό το φρέσκο σχήμα χαρίζει έναν ενδιαφέρον καθώς αποκαλύπτεται κάτω από το μπατζάκι.Δοκιμάστε την μαύρη εκδοχή και μόλις νιώσετε πιο τολμηρές, δοκιμάστε ένα στιλ με σόλα σε διαφορετική απόχρωση.

Jenny.Gr

2. Mε πλατφόρμα

Οι μπότες με πλατφόρμα είναι μια ακόμα νοσταλγική τάση που έχει επιστρέψει στην αγορά. Είναι κατάλληλες για να συνδυαστούν με τα φαρδιά παντελόνια σας αφού προσθέτουν ύψος και εξασφαλίζουν άνετο περπάτημα.

Jenny.Gr

3. Μυτερές

Οι μυτερές μπότες έχουν κάτι το «je ne sais quoi» πάνω τους - και, είναι μια επιλογή που επιμηκύνει τα πόδια και την φιγούρα.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.