ΣΤΙΛ

5 sneakers που θέλουμε να φορέσουμε το 2022


Μάρθα Κουμπάνη

29 Ιανουαρίου 2022

5 sneakers που θέλουμε να φορέσουμε το 2022
Νέα και εντυπωσιακά στιλ sneakers

Λίγο πριν μπει ο Φεβρουάριος ξέρουμε ότι ο καιρός θα παραμείνει κρύος για αρκετές ημέρες ακόμα. Ωστόσο η εποχή που θα φοράμε και πάλι τα πολύχρωμα και χαρούμενα sundresses μας με τα floral μοτίβα και τα pastel αξεσουάρ δεν αργεί. Ακόμα κι αν χρειάζεται να φοράμε cardigans και ελαφριά πανωφόρια για να μας κρατήσουν ζεστές στο επάνω του outfit ξέρουμε από τώρα κιόλα ότι από κάτω θα φοράμε τα πιο εντυπωσιακά sneakers της νέας σεζόν.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, τον οποίο περάσαμε φορώντας τις μπότες μας, είναι η στιγμή να διασκεδάσουμε λίγο με το στιλ μας.

Οι νέες κυκλοφορίες των αγαπημένων μας sport brands περιλαμβάνουν τα πιο εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα trainers και sneakers. Tα παπούτσια αυτά υπόσχονται να κάνουν το πέρασμα από την μια εποχή στην άλλη πιο ευχάριστο.

Είτε λοιπόν πρόκειται για stylish και μοντέρνες εμφανίσεις στο γραφείο, είτε για κεφάτα σύνολα που φτιάχτηκαν για χαλαρές βόλτες και περπάτημα, εμείς βρήκαμε όλα εκείνα τα ζευγάρια που αξίζουν την προσοχή σας το 2022.

1. Technical Basketball

Trainer trends 2022

2. Sustainable Sneakers

3. Φουτουριστικά

4. Vintage-Inspired

Trainer trends 2022

@AUDE_JULIE

5. Unisex

Trainer trends 2022

@ALEXISFOREMAN

Δείτε τα δικά μας αγαπημένα sneakers στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS