ΣΤΙΛ

To street style της χαράς: Τα looks από την Κοπεγχάγη είναι σκέτη έμπνευση


Μάρθα Κουμπάνη

3 Φεβρουαρίου 2022

To street style της χαράς: Τα looks από την Κοπεγχάγη είναι σκέτη έμπνευση
Τα street style looks από την Copenhagen Fashion Week έρχεται να σώσει το στιλ μας και, ενδεχομένως, τη διάθεσή μας.

Oύτε το drama της haute couture, ούτε το glam του red carpet. Για τις σύγχρονες fashionistas τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την χαρά που φέρνει το street style, ειδικά στη δανέζικη πρωτεύουσα. Πάνω που είχαμε αρχίσει να αισθανόμαστε τo στιλ μας να βαλτώνει, τα looks από την Copenhagen Fashion Week έρχονται να το επαναφέρουν, δίνοντας μας έμπνευση με την ζωντάνια τους.

Για αυτό το αποκαλώ το street style της χαράς. Γιατί πάντα έχει πολύ χρώμα, πολλά prints, mix & match υφών και στιλ και πολλή χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των Scandi muses.

Και αυτήν τη φορά, ορισμένα trends ξεχώρισαν στους δρόμους. Furry hats και balaclavas, fuchsia hea-to-toe, πολύ πράσινο!

Τα σύνολα που παρελαύνουν στους δρόμους της Koπεγχάγης λειτουργούν σαν το απόλυτο boost σεροτονίνης. Στην πλειοψηφία τους είναι μαξιμαλιστικά για αυτό και πολλοί τα θεωρούν kitsch. Ακόμη κι έτσι όμως, όταν τα κορίτσια της μόδας ποζάρουν όλα μαζί στον φακό των φωτογράφων, το φαντασμαγορικό αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να σε κάνει να χαμογελάσεις.

Όπως και να το κάνουμε, τα street style looks της Κοπεγχάγης είναι σκέτη έμπνευση.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.