ΣΤΙΛ

Τα sheepskin jackets είναι η νέα εμμονή του fashion crowd (και δική μας)


Μάρθα Κουμπάνη

8 Φεβρουαρίου 2022

Τα sheepskin jackets είναι η νέα εμμονή του fashion crowd (και δική μας)
Τα αμάνικα jackets και παλτό από sheepskin, αναδεικνύονται αυτή την σεζόν στο απόλυτα κομψό layer που θα προσθέσει extra ζεστασιά στα χειμερινά σύνολα σας.

Αυτό το χειμώνα, ένα από τα πιο hot trends είναι τα μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ από συνθετικό δέρμα προβάτου ή απομιμήσεις του, τα οποία χαρίζουν τόσο αίσθημα θαλπωρής όσο και cozy εμφάνιση. Τo fashion crowd δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο στιλ.

Τα αμάνικα jackets και παλτό από sheepskin, αναδεικνύονται αυτήν τη σεζόν στο απόλυτα κομψό layer που θα προσθέσει extra ζεστασιά στα χειμερινά σύνολά σας. Tα bohemian αυτά γιλέκα, τα είδαμε στους πιο διάσημους οίκους μόδας, από τους Acne Studios, Stand Studio, Rag & Bone και Loewe μέχρι Bottega Veneta, Tom Ford και Givenchy.

Το sheepskin εμφανίζεται κάθε χειμώνα στις ντουλάπες μας, αφού η υφή του το καθιστά must για τις χαμηλές θερμοκρασίες, και τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει η νεότερη εμμονή στο Instagram. Οι influencers και οι celebrities έχουν επενδύσει σε οτιδήποτε, από γιλέκα προβάτου μέχρι κλασικά παλτό. Οι περισσότερες έχουν επιλέξει γιλέκα σε φυσική καφέ απόχρωση με λευκή, γούνινη επένδυση, χωρίς όμως να λείπουν οι χρωματιστές εκδοχές.

Το sheepskin jacket είναι κατάλληλο για casual συνδυασμούς, με ίσια ή φαρδιά παντελόνια, πουλόβερ με ζιβάγκο, παπούτσια και τσάντες με minimal design. Μη διστάσετε να συνδυάσετε διαφορετικά sheepskin κομμάτια μαζί, όπως ένα γιλέκο και μια τσάντα ή ένα σακάκι από δέρμα προβάτου και ένα καπέλο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.