ΣΤΙΛ

Brit Awards 2022: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί


Μάρθα Κουμπάνη

9 Φεβρουαρίου 2022

Brit Awards 2022: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί
Όταν ανάμεσα στους υποψηφίους και λαμπερούς καλεσμένους βρίσκεται μια Adele, τα πράγματα είναι απλά: Δεν υπάρχει red carpet look που να μπορεί να την ξεπεράσει

Oι πιο λαμπεροί σταρ της βρετανικής και της διεθνούς μουσικής σκηνής έδωσαν το παρών στο κόκκινο χαλί των BRIT Awards 2022 που πραγματοποιήθηκαν στο «The O2 Arena» του Λονδίνου.

Τo κόκκινο χαλί των Βrits φημίζεται για τις fancy εμφανίσεις με τολμηρή pop διάθεση, που συχνά αγγίζουν το όριο του κιτς. Και όταν ανάμεσα στους υποψηφίους και λαμπερούς καλεσμένους βρίσκεται μια Adele, τα πράγματα είναι απλά: Δεν υπάρχει red carpet look που να μπορεί να την ξεπεράσει, ούτε καν αυτό της δροσερής σταρ της Gen Z, Olivia Rodrigo. Kάπως έτσι η Adele έφυγε από τα χθεσινά Brit Awards με τρία από τα κορυφαία βραβεία και αυτό της πιο καλοντυμένης εμφάνισης από εμάς.

Η Adele φορούσε μακρύ, μαύρο gown από βελούδο,που τόνιζε την μέση της ενώ είχε υπέροχο ντεκολτέ, διακοσμημένο με κρύσταλλα.

Η Rodrigo για την εμφάνισή της στα βρετανικά μουσικά βραβεία επέλεξε ένα ασύμμετρο μεταλλιζέ φόρεμα που έμοιαζε φτιαγμένο από μικροσκοπικά κομμάτια καθρέφτες. Εκτός από statement και κραυγαλέα looks, υπήρχαν και πιο minimal και κομψές παρουσίες, που άφησαν θετικές εντυπώσεις.

Δείτε παρακάτω τις πιο κομψές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των BRIT Awards 2022.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.