ΣΤΙΛ

Αυτή η τσάντα είναι το νέο obsession item των Γαλλίδων (και όχι μόνο)


Μάρθα Κουμπάνη

11 Φεβρουαρίου 2022

Αυτή η τσάντα είναι το νέο obsession item των Γαλλίδων (και όχι μόνο)
Η shoulder bag Kesme είναι το νέο obsession item των Γαλλίδων και όχι μόνο.

H άνοιξη δεν αργεί και το πρώτο δημοφιλές και περιζήτητο αξεσουάρ έκανε ήδη την εμφάνιση του στα χέρια των πιο κομψών γυναικών. Να σας συστήσουμε την τσάντα Kesme του Manu Atelier!

Τα παπούτσια του brand είναι τα αγαπημένα μερικών από τις πιο κομψές γυναίκες της μόδας εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είναι η shoulder bag Kesme είναι η νέα τους εμμονή. Ήδη, η Camille Charriere, η Elsa Hosk και η Emili Sindlev έχουν δηλώσει την αγάπη τους για αυτήν στο Instagram, αναδεικνύοντας τα looks τους με το εν λόγω κομψό αξεσουάρ. Δεδομένου ότι αυτές οι γυναίκες έχουν συνολικά περισσότερους από 8,4 εκατομμύρια ακόλουθους, δεν θα ήταν έκπληξη εάν αυτή η τσάντα βρεθεί σε λίγο στο Instagram feed σας.

Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε πολλά χρώματα, ενώ έρχεται σε πρακτικό μεσαίο μέγεθός. Μπορεί να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις σας.

Η χρυσή λεπτομέρεια της αλυσίδας δίνει επίσης Y2K vibes. Τέλος, αυτή η τσάντα είναι πολύ πιο προσιτή σε σχέση με τόσες πολλές από τις επώνυμες τσάντες που βλέπουμε στο Instagram.

Δείτε πώς την εντάσσουν στα καθημερινά τους outfits τα κορίτσια της μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.