ΣΤΙΛ

Η Irina Shayk φόρεσε το rain look που θέλουμε να αντιγράψουμε, τώρα


Μάρθα Κουμπάνη

17 Φεβρουαρίου 2022

Η Irina Shayk φόρεσε το rain look που θέλουμε να αντιγράψουμε, τώρα
Η Irina Shayk φόρεσε το rain look που θέλουμε να αντιγράψουμε

Τα βλέμματα του κόσμου της μόδας είναι αυτές τις ημέρες στραμμένα στην Νέα Υόρκη όπου πραγματοποιείται η Fashion Week. Το παρών δίνουν τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας -fashion editors, μοντέλα και influencers. To show του Michael Kors είναι ένα από αυτά που συγκεντρώνουν πλήθος celebrities, τόσο στην front row όσο και στο runway. H Irina Shayk ήταν φυσικά εκεί και εντυπωσίασε στην πασαρέλα. Νωρίτερα όμως ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στους δρόμους της πόλης, με stylish rain look που θέλουμε να αντιγράψουμε.

Jenny.Gr

Η Irina Shayk φορούσα χακί cargo παντελόνι και oversized parka σε σοκολατί απόχρωση, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο με τα νέα Ugg Tasman X Waterproof Clogs στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι της. Πρόκειται για ένα παπούτσι υβρίδιο γαλότσας και clog που αναμένεται να γίνει το νέο It shoe. Το διάσημο μοντέλο είχε πιασμένα τα μαλλιά του σε ένα ψηλό σινιόν, ενώ φορούσε ορθογώνια γυαλιά ηλίου.

Το look της έρχεται ακριβώς την ώρα που το χρειαζόμασταν για το βροχερό καιρό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.