ΣΤΙΛ

Η Rihanna ξαναφόρεσε το iconic jacket-καρδιά, με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο


Μάρθα Κουμπάνη

18 Φεβρουαρίου 2022

Η Rihanna ξαναφόρεσε το iconic jacket-καρδιά, με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο
Το πολυτελές statement παλτό έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σύνολα της Rihanna όλων των εποχών

Kάντε το εικόνα: Είναι 2016, βρίσκεστε κάπου στο Μανχάταν και η Rihanna φορά ένα κατακόκκινο γούνινο jacket σε σχήμα καρδιάς αξίας 15.000 δολαρίων από τον Saint Laurent για να ταΐσει τα πουλιά (ναι κυριολεκτικά) στις 7 το πρωί.

Το πολυτελές statement παλτό έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σύνολα της Rihanna όλων των εποχών. Fast forward στο σήμερα και η Riri όχι μόνο έχει κρατήσει αυτό iconic ρούχο στην ντουλάπα της όλα αυτά τα χρόνια αλλά μόλις το φόρεσε ξανά με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Jenny.Gr

Σε έξοδο για δείπνο στο Nobu στο Los Angeles, η Rihanna απέδειξε για άλλη μια φορά την ικανότητά της στο maternity style, αλλά high fashion φορώντας τη γούνα της σε σχήμα καρδιάς.Τότε το φορούσε με denim shorts και ψηλοτάκουνα και μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ. Αυτή τη φορά, τoυ έκανε ένα sporty update..Το συνδύασε με φανέλα των Chicago Bulls, καφέ παντελόνι Vetements με στάμπες και lace up ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα οποία αγαπάει να φοράει ακόμα και μέσα στον χειμώνα. Στο λαιμό της κρεμόταν ένα pendant κολιέ στολισμένο με διαμάντια.

Jenny.Gr

Δεδομένου ότι η σταρ φωτογραφίζεται με ένα διαφορετικό look σχεδόν κάθε μέρα, είναι υπέροχο να τη βλέπουμε να ανακυκλώνει κομμάτια της γκαρνταρόμπας της. Και ειδικά όταν πρόκειται για τέτοια unique pieces. Το γεγονός ότι το φόρεσε αμέσως μετά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ίσως δεν είναι τυχαίο. Η Rihanna φορούσε κόκκινο όλη την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου ενός παλτού Alaïa για ένα ραντεβού με τον A$AP Rocky. Φαίνεται ότι βρήκε τον πιο stylish τρόπο να εκφράσει την καρδιά της ...φορώντας τη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS