ΣΤΙΛ

NYFW: Το street style αντανακλά την ποικιλομορφία της πόλης


Μάρθα Κουμπάνη

18 Φεβρουαρίου 2022

NYFW: Το street style αντανακλά την ποικιλομορφία της πόλης
Το street style της Νέας Υόρκης αντανακλά την πολιτισμική ταυτότητα και την κουλτούρα της πόλης. Η ποικιλομορφία που την χαρακτηρίζει εκφράστηκε και στα ντυσίματα των fashion girls που βρέθηκαν εκεί.

Tα looks στα runway shows είναι εκθαμβωτικά. Τα ιδιαίτερα designs των σχεδιαστών, τα περίτεχνα χτενίσματα, τα εντυπωσιακά makeup looks, είναι όλα στοιχεία που μας συνεπαίρνουν καθώς τα κοιτάζουμε. Εκτός όμως από τις τάσεις που θαυμάζουμε στις πασαρέλες, έξω από τα shows, το party μόδας που πραγματοποιείται στους δρόμους είναι ακόμα πιο απολαυστικό.

Το street style της Νέας Υόρκης, όπως αντίστοιχα συμβαίνει και στο Λονδίνο, το Μιλάνο, το Παρίσι και την Κοπεγχάγη, αντανακλά την πολιτισμική ταυτότητα και την κουλτούρα της πόλης. Η ποικιλομορφία που την χαρακτηρίζει εκφράστηκε και στα ντυσίματα των fashion girls που βρέθηκε εκεί.

Από fashion editors έως influencers και διασημότητες συμπεριλαμβανομένης της Katie Holmes που εντοπίστηκε έξω από το show Khaite οι καλεσμένοι στην εβδομάδα μόδας έβαλαν όλη την φαντασία και δημιουργικότητα τους σε σύνολα με πολύ χρώμα, mix & match και fun.

Οι γυναίκες που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στο «Μεγάλο μήλο» εμφανίστηκαν φορώντας τις νέες designer κυκλοφορίες, αλλά και ανεξάρτητους σχεδιαστές καθώς και vintage κομμάτια. Μας χάρισαν έτσι μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στον fashion month παραδίδοντας τη σκυτάλη στο Λονδίνο.

Δείτε τα looks από την NYFW: