ΣΤΙΛ

Οι fashionistas κάνουν skip τον χειμώνα και φορούν από τώρα το πιο κομψό ζευγάρι γυαλιά ηλίου


Μάρθα Κουμπάνη

19 Φεβρουαρίου 2022

Οι fashionistas κάνουν skip τον χειμώνα και φορούν από τώρα το πιο κομψό ζευγάρι γυαλιά ηλίου
Tα fashion girls δεν περιμένουν την άνοιξη για να φορέσουν τα πιο δημοφιλή γυαλιά ηλίου του Instagram.

Αισθάνεστε κι εσείς σαν η άνοιξη να έχει κάνει δειλά δειλά την εμφάνιση της; Κάτι οι τελευταίες ηλιόλουστες ημέρες, κάτι που δεν βραδιάζει πια τόσο νωρίς, δεν θέλαμε πολύ για να ξεμυαλιστούμε και να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε τις επόμενες εκδρομές μας δίπλα στην θάλασσα. Tι θα φοράμε; Δροσερά και φωτεινά σύνολα, φορέματα και ελαφριά crochet πλεκτά, με άνετα flats και φυσικά γυαλιά ηλίου. Το όνειρο αυτό δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα. Τα fashion girls δεν περιμένουν την άνοιξη για να φορέσουν τα πιο δημοφιλή γυαλιά ηλίου του Instagram. Kάνουν skip τις μουντές μέρες και αλλάζουν διάθεση με την τελευταία λέξη της μόδας στο eyewear, που έχει την υπογραφή του οίκου Celine.

Ο σκελετός με τους στρογγυλεμένους retro-inspired, μαύρους φακούς αποπνέει elegance βγαλμένο από ταινίες του παλιού Hollywood

Διαθέσιμα σε μαύρο, άσπρο και ταρταρούγα, έχουν τραβήξει την προσοχή των κορίτσιων της μόδας, που τα φορούν με τα πάντα, από casual πουλόβερ και tailored παλτό μέχρι εντυπωσιακά clashing prints. Αν αυτό δεν είναι απόδειξη ευελιξίας, τότε δεν ξέρουμε τι είναι.

Celine oval sunglasses

@LILYRUSSOBAH

Celine oval sunglasses

@CLAIRE GUILLON

Celine oval sunglasses

@FILIPPAHAGG

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.