ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος Burberry επιστρέφει με live show μετά από δύο χρόνια


Μάρθα Κουμπάνη

18 Φεβρουαρίου 2022

Ο οίκος Burberry επιστρέφει με live show μετά από δύο χρόνια
Το show με την παρουσία καλεσμένων στην front row έρχεται μετά από δυο χρόνια απoυσίας λόγω Covid-19.

Επιστροφή στoν παραδοσιακό τρόπο διεξαγωγής των runway shows για τον Burberry. Το κορυφαίο βρετανικό label ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τη συλλογή του για το Φθινόπωρο 2022 στο Λονδίνο στις 11 Μαρτίου. Το show με την παρουσία καλεσμένων στην front row έρχεται μετά από δυο χρόνια απoυσίας λόγω Covid-19.

Σε αυτό το διάστημα ο Riccardo Tisci πειραματίστηκε αρκετά με τα shows, τα οποία πρατουσίαστηκαν άλλοτε στο δάσος και άλλοτε ΗQs του οίκου κοντά στο Westminster του Λονδίνου.
Ο οίκος Burberry δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την τοποθεσία διεξαγωγής του show, ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί ότι αυτό θα γίνει στο Λονδίνο. Επίσης, ο οίκος θα παρουσιάσει εκτός επίσημου προγράμματος της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, που ξεκινάει στις 18/02 και θα ολοκληρωθεί στις 22/02.

Εκτός προγράμματος London Fashion Week, θα παρουσιάσει τη συλλογή του για το Φθινόπωρο 2022, και ο οίκος Alexander McQueen, ο οποίος μάλιστα θα ταξιδέψει εκτός Λονδίνου για το επόμενο show του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.