ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Όχι Αδάμ, μόνο Εύα: Οι αδελφές Hadid γυμνές στη νέα καμπάνια του Versace


JTeam

17 Φεβρουαρίου 2022

Όχι Αδάμ, μόνο Εύα: Οι αδελφές Hadid γυμνές στη νέα καμπάνια του Versace
Η Bella και η Gigi Hadid πόζαραν πιο sexy από ποτέ για την νέα, αμαρτωλή καμπάνια του οίκου Versace

Οι δυο αδερφές ενώθηκαν και φωτογραφήθηκαν γυμνές με τα μαλλιά και τις τσάντες τους να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία του σώματός τους.

Bella και Gigi συνεργάστηκαν για μία ακόμη φορά και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό. Μπορεί να μην συνηθίζουν να φωτογραφίζονται μαζί αλλά όταν το κάνουν είναι απλά μοναδικές και αποδεικνύουν γιατί αυτή τη στιγμή ανήκουν στην A-list των μοντέλων.

Η 25χρονη Bella και η 26χρονη Gigi έμοιαζαν σαν δίδυμες και το μόνο που τις ξεχώριζε ήταν το χρώμα των μαλλιών τους. Η Bella κρατάει μια μαύρη τσάντα και ένα φίδι τυλίγεται στο πόδι της ενώ η Gigi κρατά μια λευκή τσάντα του οίκου. Οι δυο τους κρατούσαν μαζί ένα κόκκινο μήλο στα πλαίσια του concept Αδάμ και Εύα. Μόνο που στη δική τους εκδοχή, ο Αδάμ είναι περιττός.

Jenny.Gr

H Claudia Schiffer με αφορμή τη νέα καμπάνια του Versace μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram από μια παρόμοια καμπάνια του οίκου στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει εκείνη στο παρελθόν, μαζί με τον Sylvester Stallone. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Τότε και τώρα η καμπάνια Versace - μερικά πράγματα είναι διαχρονικά!»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.