ΣΤΙΛ

Αυτά είναι τα παπούτσια για τα οποία μιλούν όλοι στα social media


Μάρθα Κουμπάνη

19 Φεβρουαρίου 2022

Αυτά είναι τα παπούτσια για τα οποία μιλούν όλοι στα social media
Instagram/@ jimmychoo
Jimmy Choo x Mugler. Αυτή η ιερή ένωση της μόδας κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες ημέρες, αλλά βρίσκονται ήδη στα πόδια των πιο στιλάτων και λίγο τολμηρών γυναικών.

Jimmy Choo Mugler boots

@ANNARVITIELLO

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κάνει τις καρδιές των fashion editors να χτυπουν πιο δυνατά από ένα παπούτσι It. Αυτή τη σεζόν, οι θεοί της μόδας έχουν παραδοθεί με ένα ζευγάρι μπότες, που πολλοί χαρακτηρίζουν ήδη το παπούτσι του 2022. Τρεις λέξεις: Jimmy Choo x Mugler. Αυτή η ιερή ένωση της μόδας κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες ημέρες, αλλά βρίσκονται ήδη στα πόδια των πιο στιλάτων και λίγο τολμηρών γυναικών.
Με ένα εντυπωσιακό διχτυωτό ύφασμα που τυλίγεται γύρω από το πόδι, οι μπότες έρχονται τόσο σε εφαρμογή που ταιριάζει στη γάμπα όσο και σε εντυπωσιακό στιλ μέχρι τους μηρούς και είναι διαθέσιμες σε μαύρο και πράσινο νέον. Οι γυμνές (σε δύο αποχρώσεις) ρίγες δίνουν μια πολύ δροσερή ψευδαίσθηση που τις κάνει να μοιάζουν σαν να μην φοράς καθόλου παπούτσια. Οι trendsetters Anna Vitiello και Tiffany Hsu έχουν δώσει την έγκρισή τους.

Jimmy Choo Mugler boots

@ANNARVITIELLO

Jimmy Choo Mugler boots

@HANDINFIRE

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.