ΣΤΙΛ

Η Penélope Cruz φόρεσε το πιο κομψό και νεανικό φόρεμα στην απόχρωση της σεζόν


Μάρθα Κουμπάνη

9 Μαρτίου 2022

Η Penélope Cruz φόρεσε το πιο κομψό και νεανικό φόρεμα στην απόχρωση της σεζόν
Η ηθοποιός παρευρέθηκε στο ετήσιο μεσημεριανό γεύμα των υποψηφίων ενόψει των Oscars 2022 με ένα μίνι φόρεμα σε hot pink απόχρωση

Από το preppy boucle tweed μέχρι τα εντυπωσιακά φορέματα υψηλής ραπτικής, η Penélope Cruz ως μούσα και ambassador του οίκου μπορεί πάντα να βασίζεται στον Chanel για μια διαχρονική εμφάνιση.

Η ηθοποιός παρευρέθηκε στο ετήσιο μεσημεριανό γεύμα των υποψηφίων ενόψει των Oscars 2022είναι υποψήφια για το Βραβείο Καλύτερης Γυναίκας Ηθοποιού για την ερμηνεία της στο Parallel Mothers – με ένα μίνι φόρεμα σε hot pink απόχρωση από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022 της Virginie Viard, διακοσμημένο με διπλά κουμπιά C και παιχνιδιάρικες τσέπες.

Jenny.Gr

Η Cruz θύμιζε μια σύγχρονη κομψή Barbie μέσα στο αμάνικο φόρεμα της στην απόχρωση της άνοιξης. Το look ολοκλήρωνε ένα καλοχτενισμένο bob haircut κι ένα εντυπωσιακό smokey eye makeup. Ίσως η ηθοποιός να επηρεάστηκε από τη ροζ διάθεση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όπου ο Pierpaolo Piccioli αποκάλυψε μια σχεδόν εξ ολοκλήρου ροζ συλλογή Valentino.

Η 47χρονη star αγαπάει τόσο το διαχρονικό και επίσημο μαύρο, όσο και τα δροσερά χρώματα τα οποία επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της και της ταιριάζουν πολύ. Σε αυτή την περίπτωση, το ροζ δείχνει νεανικό και girly, ενώ το tweed φέρνει την ισορροπία και το κάνει να δείχνει πιο «ενήλικο» και chic.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.