ΣΤΙΛ

To ροζ slip dress είναι η νέα εμμονή του Internet -Δεν βλέπουμε την ώρα να το φορέσουμε


Μάρθα Κουμπάνη

13 Μαρτίου 2022

To ροζ slip dress είναι η νέα εμμονή του Internet -Δεν βλέπουμε την ώρα να το φορέσουμε
Τα slip dresses είναι ένα διαχρονικό fashion staple της άνοιξης. Γιατί όμως οι γυναίκες δείχνουν ξαφνικά τόση αδυναμία στη ροζ εκδοχή;

Καθώς ο καιρός αρχίζει σιγά σιγά να ζεσταίνει, οι τάσεις της άνοιξης μπαίνουν στο παιχνίδι του στιλ. Στο TikTok διαφαίνεται ήδη μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης. Τα ροζ slip φορέματα είναι η νέα εμμονή του Internet. Είναι sleek, ελαφριά και αβίαστα κομψά. Όπου κι αν κοιτάξετε αυτή τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα δείτε ένα ροζ slip dress.

Τα slip dresses είναι ένα διαχρονικό fashion staple της άνοιξης. Γιατί όμως οι γυναίκες δείχνουν ξαφνικά τόση αδυναμία στη ροζ εκδοχή; Πολλοί αποδίδουν το γεγονός στην συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 των Zara. Στα πλαίσια της καμπάνιας τους, έντυσαν ένα μοντέλο με ένα ροζ σατέν φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και λεπτές τιράντες. Έκτοτε το hashtag #zarapinkdress έγινε trend στο TikTok καθώς όλο και περισσότερες κοπέλες έβλεπαν την συλογή. Αυτό ήταν: Τώρα το hashtag έχει περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια προβολές και περιλαμβάνει βίντεο που δείχνουν όλες τις λεπτομέρειες του φορέματος.

Δεν ξέρουμε αν ευθύνονται τα Zara, πάντως βλέποντας πώς φορούν το ροζ slip dress τα κορίτσια της μόδας, μας κάνουν να ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε κι εμείς, ξεκινώντας από σήμερα κιόλας με τα πλεκτά μας ή stylish jackets.

Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε έμπνευση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.