ΣΤΙΛ

H τέλεια τσάντα υπάρχει και κρατιέται από το πρωί ως το βράδυ - Θα γίνει sold out


Μάρθα Κουμπάνη

20 Μαρτίου 2022

H τέλεια τσάντα υπάρχει και κρατιέται από το πρωί ως το βράδυ - Θα γίνει sold out
H τέλεια τσάντα υπάρχει και κρατιέται από το πρωί εως το βράδυ

Όταν πρόκειται για τσάντες, προσωπικά θέλω μία που να ταιριάζει με όλα. Μια τσάντα πρακτική, απλή αλλά stylish που να ταιριάζει τόσο με ένα κοστούμι, ένα floral φόρεμα, αλλά και ένα sporty look με joggers και trainers.

Λοιπόν βρήκα την τέλεια τσάντα. Όχι μόνο είναι ιδανική για την κάθε μέρα -χωράει το πορτοφόλι, τη μάσκα, αντισηπτικό χεριών και ακόμη και κάποια προιόντα make up- αλλά είναι επίσης εξαιρετική για βραδινές εξόδους. Την είδα για πρώτη φορά -πού αλλού;- στο Instagram και ήταν ήδη δημοφιλής. Η τσάντα από τα Cos είναι ευέλικτη και ταυτόχρονα κομψή. Πρόκειται για μια δερμάτινη τσάντα σε σχήμα μισοφέγγαρου με φαρδύ λουρί. Είναι λεία και απόλυτα minimal, εκτός από μερικά ασημένια στοιχεία και ένα καλά κρυμμένο φερμουάρ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θυμίζει σε όλα την Banana Bag του The Row, αλλά σε πολύ πιο προσιτή τιμή.

Το καλύτερο σε αυτή την τσάντα είναι ότι μπορεί να φορεθεί χιαστί στο στήθος σαν μια τυπικά banana/belt bag, αλλά και ως shoulder bag.

cos cross body leather bag

@_MARISAMARTINS_

cos cross body leather bag

@ALEXISFOREMAN

Μέχρι στιγμής, έχω εντοπίσει τις μινιμαλίστριες Marisa Martins και Alexis Foreman να κρατούν αυτή την τσάντα.

Η τσάντα εξαντλήθηκε ήδη μια φορά σε μαύρο, καφέ και κρεμ μέσα σε λίγες εβδομάδες, αλλά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι βρίσκεται ξανά σε απόθεμα.

cos cross body leather bag

@ALEXISFOREMAN

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.