ΣΤΙΛ

Oscars 2022: Oι 10 καλύτερες εμφανίσεις από το πιο ανατρεπτικό red carpet μέχρι σήμερα


Νάγια Κωστιάνη

28 Μαρτίου 2022

Oscars 2022: Oι 10 καλύτερες εμφανίσεις από το πιο ανατρεπτικό red carpet μέχρι σήμερα
Getty Images
Oscars 2022: Oι εκθαμβωτικές εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί των βραβείων

Η 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά και θα ασχοληθούμε μαζί της αναλυτικά μόλις ολοκληρωθεί -αναμένονται αρκετές εκπλήξεις φέτος- τώρα όμως είναι η ώρα να απολαύσουμε το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του θεσμού και αυτό που σηκώνει τον μεγαλύτερο σχολιασμό, τις πιο έντονες διαφωνίες και τα πιο σηκωμένα φρύδια: το κόκκινο χαλί.

Στο ξεκίνημα της βραδιάς φάνηκε πως τα παστέλ θα πρωταγωνιστούσαν στο φετινό κόκκινο χαλί, λίγο αργότερα όμως έγινε ξεκάθαρο πως το κυρίαρχο στυλιστικό theme της βραδιάς ήταν ένα: break the rules.

Από την εμφάνιση του Timothée Chalamet χωρίς πουκάμισο και το modern cool look της Zendaya, μέχρι το φανταστικό combo παντελόνι-κάπα της Ariana DeBose και την zero-f*cks-given εμφάνιση της Kristen Stewart με (Chanel) σορτς και γόβες που γρήγορα άλλαξε σε μοκασίνια, αυτό το κόκκινο χαλί θα μείνει σίγουρα στην ιστορία για το πώς η νέα φουρνιά του Hollywood έρχεται με φόρα για να επαναπροσδιορίσει την προσωπική έκφραση μέσω του στυλ, σπάζοντας κλισέ και στεγανά και δημιουργώντας νέες τάσεις. Και είμαστε πολύ εδώ για αυτήν την αλλαγή.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι πιο κλασικές αλλά εξίσου καταπληκτικές εμφανίσεις, όπως το iconic Schiaparelli της Maggie Gyllenhaal και το show-stopper Glenn Martens for Jean Paul Gaultier couture gown της Jada Pinkett Smith.

Παρακάτω ακολουθούν τα πιο συναρπαστικά looks που πέρασαν από το φετινό οσκαρικό red carpet και θα μείνουν στη μνήμη μας για πολύ καιρό -μερικά και στα βιβλία ιστορίας της μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.