ΣΤΙΛ

Τα boxer shorts είναι το νέο boyfriend-inspired κομμάτι που θα φορέσουμε


Μάρθα Κουμπάνη

3 Απριλίου 2022

Τα boxer shorts είναι το νέο boyfriend-inspired κομμάτι που θα φορέσουμε
Οι πασαρέλες για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2022 ήταν γεμάτες με εσώρουχα φορεμένα ως εξωτερικά ενδύματα.

Οι πασαρέλες για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2022 ήταν γεμάτες με εσώρουχα φορεμένα ως εξωτερικά ενδύματα. Αυτό σημαίνει ρομαντικά και θηλυκά εσώρουχα όπως λεπτεπίλεπτα bralettes, αισθησιακά slip dresses και ακόμα άνετα βαμβακερά σλιπ΄που αποκαλύπτονταν μέσα από χαμηλοκάβαλα παντελόνια και μίνι φούστες (χάρη στην εμμονή της μόδας με τα '00s).

Αλλά για κάτι που μοιάζει δανεισμένο από το boyfriend, το boxer shorts ή απλά μποξεράκι είναι υποψήφιο για αναπάντεχα ενδιαφέροντα looks, πρωινά αλλά και βραδινά. Ξαφνικά τα ανδρικά εσώρουχα μετατρέπονται στο το must καλοκαιρινό γυναικείο shorts που είτε κάνει update στο αθλητικό τρέξιμο, είτε φοριέται ως ένα δροσερό και ελαφρύ κοντό παντελόνι από ποπλίνα. Πολλά από τα γνωστά μας unisex brands συμπεριλαμβανομένων των Hommegirls, Les Girls Les Boys και Yaitte το έχουν εντάξει στις συλλογές τους.

Jenny.Gr

Για τους Tom Ford, Dior, Balenciaga και Valentino, το μποξεράκι αποτέλεσε μια καλή σαν εναλλακτική της μίνι φούστας..

Πώς θα το φορέσετε το πρωί; Mε T-shrt ή tank top και sneakers ή flat mules. Πώς θα το φορέσετε το βράδυ. Με blazer, τακούνια stiletto και πολυτελή υλικά, όπως μετάξι ή σατέν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS