ΣΤΙΛ

Η τάση στις φούστες που θα τραβήξει τα βλέμματα (και δεν είναι η mini)


Μάρθα Κουμπάνη

7 Απριλίου 2022

Η τάση στις φούστες που θα τραβήξει τα βλέμματα (και δεν είναι η mini)
H slit skirt, δηλαδή η φούστα με σκίσιμο αναδεικνύεται το κυρίαρχο στιλ.

Mετά από δύο χρόνια πανδημίας, μία νέα εποχή αισθησιακού και σέξι ντυσίματος ανοίγεται μπροστά μας.

Καθώς πλέον έχουμε επιστρέψει σε μεγάλο βαθμό στην κανονικότητα και την κοινωνική μας ζωή, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, μία νέα εποχή αισθησιακού και σέξι ντυσίματος ανοίγεται μπροστά μας.

Τις τελευταίες σεζόν το μήνυμα των σχεδιαστών είναι ξεκάθαρο: Το πνεύμα δραπετεύει, το σώμα απελευθερώνεται, τα ρούχα αποκαλύπτουν περισσότερο δέρμα από ποτέ και η διάθεση συνδυάζει τη νοσταλγία για τις περασμένες δεκαετίες (Y2K κανείς;) με τη φλόγα και το πάθος για όλες τις νέες εμπειρίες που μας περιμένουν στην συνέχεια. Αυτό φυσικά μεταφράστηκε στις πασαρέλες με διάφορους τρόπους όπως το midriff flοssi και τα ανατρεπτικά cut outs.

Λεπτά κορδόνια και straps τυλίχθηκαν κάτω από το μπούστο στο ντεκολτέ αλλά και τη μέση και δε πολλές περιπτώσεις έγιναν ακόμα πιο τολμηρά φτάνοντας χαμηλά στους γοφούς και τους μηρούς. Από την άλλη φορέματα και φούστες εμφανίζουν ανατρεπτικά ανοίγματα σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά. Μιλώντας για φούστες η slit skirt, δηλαδή η φούστα με σκίσιμο αναδεικνύεται το κυρίαρχο στιλ.

Σήμερα λοιπόν εστιάζουμε στο πώς μπορούμε να φορέσουμε αυτή τη φούστα ρίχνοντας μία ματιά στις προτάσεις των σχεδιαστών για την άνοιξη-καλοκαίρι 2022 αλλά και τον τρόπο που τα κορίτσια της μόδας ενσωματώνουν το hot fashion item στο στιλ τους από το πρωί ως το βράδυ.Το σκίσιμο είναι αισθησιακό ωστόσο είναι λιγότερο αποκαλυπτικό αυτή τη φορά.Αυτό σημαίνει ακόμα πιο ευέλικτο και ευκολοφόρετο και ικανό να φορεθεί -γιατί όχι- ακόμη και στο γραφείο! Challenge accepted!

Glam

Knits With Slits

LBD

Layer έκπληξη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.