ΣΤΙΛ

Γρήγορη ερώτηση: Eίναι αυτή η γυάλινη τσάντα το It αξεσουάρ του 2022;


Μάρθα Κουμπάνη

12 Απριλίου 2022

Γρήγορη ερώτηση: Eίναι αυτή η γυάλινη τσάντα το It αξεσουάρ του 2022;
Η γυάλινη (ναι, γυάλινη) «τσάντα» του οίκου Coperni ίσως γίνει το πιο περιζήτητο fashion item του 2022.

Τα τελευταία χρόνια, η πρακτικότητα έχει γίνει απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτήσει μια τσάντα το "it" status. Αφού δοκιμάσαμε πόσο μικρή και δύσχρηστη μπορεί να γίνει μια τσάντα, αλλά και το ακριβώς αντίθετο - πόσο oversized και slouchy, για να χωράει κυριολεκτικά τα πάντα- ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για πρωτοτυπία στο design που υπερβαίνει κάθε άνεση (και ίσως και λογική).

Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, όταν η γυάλινη (ναι, γυάλινη) «τσάντα» του οίκου Coperni γίνει το πιο περιζήτητο fashion item του 2022.

Για το Φθινόπωρο του 2022, το γαλλικό fashion brand παρουσίασε μια συνεργασία με τo Heven, μια εταιρεία φυσητού γυαλιού που ιδρύθηκε από τους Breanna Box και Peter Dupont. Η Coperni ζήτησε από το δίδυμο να κατασκευάσει από γυαλί την επιτυχημένη τσάντα Swipe - ένα αξεσουάρ σε σχήμα οβάλ εμπνευσμένο από τη λειτουργία "swipe to unlock" του iPhone- ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κομμάτια Coperni.

Jenny.Gr

Σε συνέντευξή τους στη βρετανική Vogue, οι Box και Dupont είπαν ότι οι συνιδρυτές του Coperni, Sébastien Meyer και Arnaud Vaillant, επικοινώνησαν μαζί τους μέσω των social media. Περίπου έναν μήνα μετά το ντεμπούτο της συνεργασίας τους στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όταν η Gigi Hadid εμφανίστηκε στην πασαρέλα, φορώντας ένα ροζ φόρεμα και κρατώντας την γυάλινη Devil bag, η Coperni x Heven εμφανίστηκε στα χέρια τριών διασημοτήτων σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Το λες και επιτυχία.

Οι γυάλινες τσάντες Coperni έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί όχι σε μία, αλλά σε δύο stars στην ίδια εκδήλωση: Doja Cat και Tinashe στα Grammy Awards 2022.

Η Doja Cat κρατούσε τη γυάλινη Swipe Bag σε ένα διαφανές-μπλε ombre που ταίριαζε με το φόρεμά της Atelier Versace στο κόκκινο χαλί. Όταν άλλαξε στη δεύτερη, βραδινή της εμφάνιση ένα blush gown στολισμένο με κρύσταλλα - για να λάβει το Grammy της, αντικατέστησε την μπλε τσάντα της με μια εντελώς διαφανη με κέρατα, την τσάντα που τα media αποκάλεσαν devil bag.

Tην ίδια ώρα η Tinashe περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα σε ροζ της τσιχλόφουσκας και γυάλινη τσάντα Coperni x Heven, σε κόκκινο χρώμα.

Στη συνέχεια, η Kylie Jenner δημοσίευσε την τσάντα με κέρατα διαβόλου στο Instagram της, ως μέρος του look που φόρεσε για να προωθήσει την επερχόμενη σειρά The Kardashians, της οικογένειας της, στο Hulu. Φυσικά μέσα από το γυάλινο τσαντάκι της αποκαλύπτονταν δύο προϊόντα χειλιών Kylie Cosmetics!. Τουλάχιστον μάθαμε τι μπορεί να φορέσει.

Σε μια συνέντευξη με το i-D, ο Dupont κατέστησε σαφές ότι ξεκίνησαν να φτιάξουν ένα προϊόν που θα χρησιμοποιούσατε πραγματικά. «Τα κομμάτια μας έχουν πάντα μια λειτουργικότητα και αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από αυτό που κάνουμε στο Heven», είπε. "Αυτή η τσάντα είναι λειτουργική: Μπορείτε να βάλετε το τηλέφωνό σας μέσα σε αυτήν, το πορτοφόλι σας». Η Cox πρόσθεσε ότι μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως βάζο - ή ένα όπλο για αυτοπροστασία!

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε εάν θα μπορέσουμε να αγοράσουμε τις γυάλινες τσάντες Coperni ή πόσο μπορεί να κοστίζουν. Προς το παρόν, μπορούμε να τις θαυμάζουμε στο red carpet και runway.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.