ΣΤΙΛ

Τα ωραιότερα παντελόνια για κάθε μέρα την άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

16 Απριλίου 2022

Τα ωραιότερα παντελόνια για κάθε μέρα την άνοιξη
Τα καλύτερα παντελόνια της ανοιξης, φοριούται στο γραφείο και όχι μόνο

Είτε μιλάμε για φούστες είτε για σανδάλια, ψάθινες τσάντες ή matching sets, το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ντύσιμο έχουν να κάνουν με την άνεση. Οι χαλαρές σιλουέτες και τα δροσερά υφάσματα αντανακλούν το mood μας και αποδεικνύουν ότι το να ντυθείτε για πιο ζεστό καιρό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθείτε την κομψότητα και το στιλ.

Έτσι όταν πρόκειται να επιλέξουμε ανοιξιάτικα παντελόνια, τα θέλουμε όλα. Άνεση, elegance και ευελιξία, για να μπορούν φορεθούν στο γραφείο και όχι μόνο. Τα αγαπημένα μας luxury αλλά και high street brands αφουγκράζονται τις ανάγκες μας και έχουν εφοδιάσει την αγορά με πολύ εντυπωσιακά σχέδια, χρώματα και μοτίβα που θα αναδειχθούν κάτω από τον ήλιο.

Από neutral και tailored παντελόνια που θα λατρέψουν οι μινιμαλίστριες, μέχρι εκτυφλωτικά ζωντανά χρώματα που θα απογειώσουν την διάθεση μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα ρομαντικά prints δεν λείπουν για να εμπλουτίσουν το στιλιστικό μας ρεπερτόριο καθημερινά.

Εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς και εντοπίσαμε τα πιο chic παντελόνια της αγοράς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.